toate sectiunile

Ele sunt vedetele care au fraţi gemeni

26 aug 2013, 2322 afisari

Doar câţiva sunt gemenii celebri pe care îi cunoaşte lumea. De obicei unul dintre ei stă în lumina reflectoarelor, iar celălalt este la polul opus.

Ele sunt vedetele care au fraţi gemeni

Surorile Olsen, Mary-Kate şi Ashley, sunt cunoscute de o lume întreagă mai ales prins prima serialului televizat care le-a adus celebritatea. Oamenii le mai cunosc şi pe Tia şi Tamera Mowry sau Tia şi Tamera Mowry, tot de la televizor. Au vrut să fie văzuţi, dar mai sunt o parte despre care puţini cunosc că mai au un frate sau soră geamănă. Nu toţi gemenii sunt şi identici.

Şi Justin Timberlake a avut o soră geamănă, dar aceasta a decedat la naştere.

Şi ei au fraţi gemeni:

1. Mary-Kate şi Ashley Olsen

olsen

Au fost vedetele serialului "Full House" pe când erau foarte mici, după care au urmat alte seriale. Oriunde au fost văzute cele două erau împreună, ca nişte siameze.

2. Tia şi Tamera Mowry

Tia şi Tamera Mowry

Cele două T&T au fost eroinele unui show televizat ce le poartă numele. A fost difuzat şi la noi - "Tia & Tamera".

3. Elvis şi Jesse Presley

Elvis şi Jesse Presley

Fratele geamân al lui Elvis, Jesse, a trăit mereu în urma artistului celebru. A avut mereu sentimentul de inferioritate care l-a oprit din a deveni o mare stea. În 42 de ani, doar cinci persoane au vorbit despre fratele geamân al lui Elvis. Jesse a fost primul născut dintre ei.

4. Ashton and Michael Kutcher

Ashton and Michael Kutcher

Renumitul Ashton are un frate geamăn, Michael, care locuişte în oraşul lor natal şi are un fiul de 8 ani. În copilărie, Michael a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală (dezvoltarea anormală a sistemului nervos - a creierului), iar la 13 ani a suferit un transplant. Ashton l-a susţinut mereu.

5. Alanis and Wade Morissette

Alanis and Wade Morissette

Artista în vârstă de 38 de ani are un frate geamân, Wade, care este cântăreţ de muzică indie pop-rock, instructor de yoga, terapeut şi autor. Fiul lui Alanis poartă acelaşi prenume ca Wade, Imre.

6. Siva and Kumar Kaneswaran

Siva and Kumar Kaneswaran

Siva este membru al trupei britanice The Wanted. Kumar îi seamănă leit lui Siva.

7. Scarlett and Hunter Johansson

Scarlett and Hunter Johansson

Fratele geamân al lui Scarlett, Hunter, a apărut alături de ea în filmul "Manny and Lo.". Hunter s-a implicat şi în campania electorală a lui Barack Obama. Scarlett este cu doar 3 minute mai mare decât fratele ei.

8. Giselle and Patricia Bundchen

Giselle and Patricia Bundchen

Patricia are alături un model bine cotat, dar ea nu-şi urmează sora în ce priveşte cariera profesională. Amândouă sunt frumoase, iar acasă mai au alte patru surori.

9. Joseph and Jacob Fiennes

Joseph and Jacob Fiennes

Cei doi sunt fraţii gemeni mai mici ai actorului Ralph Fiennes. Si ei activează în lumea filmului, la fel ca fratele lor mai mare cunoscut în urma rolurilor din Pianistul, Lista lui Shindler, Pacientul Englez, care este şi văr de gradul opt cu Prinţul Charles. În afara celor doi, Ralph mai are acasă alţi trei fraţi. Actorii sunt veri de gradul al treilea cu exploratorul Ranulph Fiennes, primul om care a încercat să traverseze Antarctica pe jos.

10. Kiefer and Rachel Sutherland

Kiefer and Rachel Sutherland

Keifer, în vârstă de 45 de ani, este cu şapte minute mai mare decât sora lui geamână, Rachel. Aceasta lucrează în spatele camerelor, la post-producţia de film de la Hollywood.

11. Jason and Jeremy London

Jason and Jeremy London

Fraţii în vârstă de 40 de ani sunt amândoi actori. Jason a jucat în "Dazed and Confused", iar Jeremy în "Party of Five," "7th Heaven," and "I'll Fly Away."

12. Giovanni and Marissa Ribisi

Giovanni and Marissa Ribisi

Amândoi sunt actori. Pe el l-aţi văzut în "Lost in Translation", "Public Enemies", "Avatar", "The Rum Diary", "Ted", şi "Gangster Squad", iar pe Marissa în "Baywatch", "Dazed and Confused", "True Crime", etc.

13. Linda and Leslie Hamilton

Linda and Leslie Hamilton

Cele două seamănă izbitor de mult. Leslie a fost dublura surorii sale în filmul "The Terminator". Linda Hamilton a fost căsătorită cu James Cameron.

14. Jon and Dan Heder

Jon and Dan Heder

Jon este cunoscut publicului şi pentru rolul din "Napoleon Dynamite", iar fratele său lucrează în spatele reflectoarelor, cu efecte vizuale.

15. Parker and Chris Posey

Parker and Chris Posey

Actriţa devenită cunoscută în anii '90 a jucat în numeroase filme printre care şi în pelicula "Dazed and Confused", seriale, dar şi multe filme independente, etc. Chris practică avocatura în Atlanta.

16. Aaron and Angel Carter

Aaron and Angel Carter

Aaron, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, are o soră geamănă - Angel. Cei doi sunt uimiţi de conexiunile specifice pe care le au fraţii gemeni.

17. Vin Diesel and Paul Vincent

Vin Diesel and Paul Vincent

Spre uimirea multora, Vin Diesel are un frate geamăn, dar care nu îi seamănă extraordinar de mult. Paul Vincent este numele său.

18. Aaron şi Shawn Ashmore

Aaron şi Shawn Ashmore

Ambii sunt actori şi au jucat în numeroase filme care au ajuns şi pe la noi. Shawn a jucat în "Animorphs", "Iceman", "X-Men", "Frozen", "Smallville", iar Aaron a avut apariţii în "Smallville", "Warehouse 13", "Servitude", etc. Cei doi au jucat şi împreună, la fel ca surorile Olsen, în seriale unde au avut roluri de fraţi gemeni.

19. Charlotte şi Samantha Ronson

Charlotte şi Samantha Ronson

Charlotte şi Samantha, de la stânga la dreapta

Samantha este cunoscută şi prin prisma "prieteniei"cu Lindsay Lohan. Este şi DJ. A colaborat cu artişti pentru coloanele sonore a mai multor producţii. Este şi cântăreaţă şi compozitoare. Se zvoneşte că ar avea în prezent o relaţie cu make-up artistul Jessicăi Alba, Lauren Andersen. Geamăna Charlotte este unul dintre cei mai apreciaţi designeri de modă din Anglia.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
huffingtonpost.com
buzzfeed.com
Sursa-foto:
buzzfeed.com
revistamonet.globo.com
hepta.ro
Taguri:
frati gemeni, surori gemene, frati, actori
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema