toate sectiunile

Dieta cu supă - cum slăbeşti uşor în 10 zile

10 feb 2015, 630 afisari

Secretul unei siluete ideale constă în modul de alimentaţie al fiecăruia. Dieta cu supă este una dintre rezolvări.

Dieta cu supă - cum slăbeşti uşor în 10 zile

O supă îţi poate oferi senzaţia de saţietate mai mult decât ţi-ai închipui, te energizează şi îţi oferă vitaminele şi nutrienţii de care organismul tău are nevoie. În plus, supa oferă şi necesarul de lichide corpului tău. Asta nu înseamnă totuşi că nu trebuie să consumi cei 2 litri de apă pe zi.

Un avantaj al acestei diete cu supă este acela că poţi servi masa fără a mai fi nevoie de prepararea ei prealabilă. Nu toată lumea are timp pentru pregătirea fiecărei mese în parte.

Un alt avantaj al dietei este acela că varza poate lipsi din lista de ingrediente. Nu toată lumea se împacă cu gustul supei de varză, care ajută la păstrarea siluetei.

Se pot prepara supe din diverse legume, iar un bol la o masă este suficient pentru a te hrăni. Nu mai amintim şi de faptul că aceste supe sunt bune şi contra răcelilor de sezon.

În preparate se poate adăuga uleiul de măsline, ce face parte din categoria grăsimilor sănătoase, condimente şi alte verdeţuri sănătoase.

Autoarea cărţii Supa te poate slăbi, a testat dieta pe propria ei piele. Regimul cu supă se poate ţine 10 zile, cu trei-patru mese pe zi. Dacă se mai adaugă şi ceva mişcare, slăbirea este garantată.

Iată un exemplu de reţetă de supă uşoară:

Supa de mazăre, cu mentă şi salată: Ai nevoie de 600 g mazăre îngheţată, 600 ml supă de pui sau de legume, o salată mărunţită, mentă tocată, piper, iaurt natural slab în grăsimi.

Se poate face o supă normală sau una cremă, în funcţie de preferinţe. La final se adaugă o linguriţă de iaurt, se presară piper şi fata masa. La fel se prepară şi celelalte tipuri de supă, din ingredientele dorite. Renunţaţi la pâine, zahăr şi băuturi carbogazoase. Cu această dietă poţi slăbi până la 4,5 kilograme în cele 10 zile.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
dailymail.co.uk
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
dieta, supa, slabit
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!