toate sectiunile

10 gustări sănătoase pentru plajă

8 iul 2014, 196 afisari

Nu trebuie să te limitezi doar la sandwichurile de acasă sau comandate, la covrigei sau alte prostioare alimentare, gama pentru gustări pe plajă este mare şi bogată, după cum urmează...

10 gustări sănătoase pentru plajă

1. Batoane cu cereale

Le poţi prepara chiar tu acasă sau le poţi achiziţiona înainte de a ajunge la şezlong. Alege variante mai sănătoase, cu mai puţin conţinut de zahăr cu multe cereale şi fructe.

2. Ananas

Îţi oferă energie, conţine vitamina C şi zaharuri naturale, fibre, enzime care ajută digestiei. Le pregăteşti de acasă şi le savurezi pe plajă.

3. Căpşuni

Au un conţinut redus de zahăr, au vitamina C şi antioxidanţi, fibre şi sunt uşor de purtat în gentuţa de plajă.

la plaja

4. Morcovi

Cu dulceaţa lor specifică, morcovii te hrănesc sănătos, ajută la eliberarea radicalilor liberi, au beta-caroten ce va face ca pielea ta să strălucească. Îi poţi garnisi cu unt de migdale.

5. Ardei gras

Muţi grădina de legume pe plajă. Şi ardeii graşi, verzi, roşii sau portocalii, sunt o excelentă sursă de vitamine. În plus, şi hidratează organismul.

6. Migdale crude

Migdalele crude conţin proteine, magneziu, vitamina E şi B. Cu această gustare vei ajuta metabolismul, vei ocoli şi durerile de cap, vei avea şi mai multă energie. Mai poţi încerca şi caju crud.

7. Ton

Tonul adevărat nu are multe grăsimi, are proteine, nu are carbohidraţi, are omega 3, vitamina B. Vei avea senzaţia de saţietate o zi întreagă dacă vei lua o aşa gustare.

8. Brioşe

Nu poţi sta ore întregi pe malul mării, dacă nu te hrăneşti corespunzător. Fructele şi legumele sunt gustări ideale, dar şi brioşele făcute acasă cu ingrediente sănătoase.

la plaja

9. Popcornul

Floricelele de porumb sunt o gustare bună. Alege boabele de pe ştiulete în locul celor care sunt ambalate pentru microunde.

10. Mix Snack

Alege un amestec de seminţe, fructe escate, crude şi uscate natural în locul altor gustări. Eşti la plajă să te ralaxezi, dar nu vrei ca la final să te simţi plină şi balonată, poate şi puţin adaos la colăcei.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
amerikanki.com
Sursa-foto:
publimedia
Taguri:
gustare, mancare, plaja
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema