toate sectiunile

Bobbi Kristina ar putea fi deconectată de la aparate în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră la care a murit Whitney Houston

10 feb 2015, 108 afisari

Familia fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a decis să o deconecteze de la aparatele care o menţin în viaţă în aceeaşi în care a murit şi regretata cântăreaţă.

Bobbi Kristina ar putea fi deconectată de la aparate în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră la care a murit Whitney Houston

Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, se află în comă indusă din 31 ianuarie 2015, după ce a fost găsită în locuinţă, în cada cu apă, în stare de inconştienţă.

Potrivit The Post, rudele sale au luat decizia să oprească aparatele mâine, pe 11 februarie, când se împlinesc 3 ani de la decesul cânăreţei Whitney Houston.

O sursă apropiată rudelor susţine că cele două familii nu se mai înţeleg în ultima perioadă şi au certuri de când Bobbi este în spital. Au ajuns la concluzia că tânăra nu mai poate fi salvată.

Acesta este şi singura concluzie a celor două părţi, mai ales că Bobbi aproape nu mai prezintă activitate cerebrală şi medicii sunt rezervaţi în a-i mai da şanse de supravieţuire.

Bunica lui Bobbi, Cissy, a venit cu ideea de a deconecta aparatele la miezul nopţii, moment în care Whitney a murit. Acesta este un gest simbolic pentru ca cele două, mamă şi fiică, să fie împreună pentru totdeauna.

Regizorul Tyler Perry, un apropiat al lui Whitney Houston, este pe post de mediator între cele două familii, Houston şi Brown, şi speră să ajungă la un consens în ce priveşte derularea funeraliilor. Tyler este printre puţinii oameni pe care cele două părţi îi mai respectă şi îi ascultă.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
bobbi kristina, whitney houston, moarte
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema