toate sectiunile

Araceli González "Jumãtatea" lui Gustavo Bermúdez

23 dec 2005, 1230 afisari

O figurã inconfundabilã, care a transmis lumii întregi microbul telenovelelor, Araceli apare din nou în duetul care a consacrat-o * Într-o dimineaţã rece de iunie, în urmã cu 38 de ani, se nãştea Araceli Edith González. În timpul unui festival de dans de la Teatrul El Globo, pe


O figurã inconfundabilã, care a transmis lumii întregi microbul telenovelelor, Araceli apare din nou în duetul care a consacrat-o
* Într-o dimineaţã rece de iunie, în urmã cu 38 de ani, se nãştea Araceli Edith González. În timpul unui festival de dans de la Teatrul El Globo, pe cãnd era elevã la colegiul Sagrada Familia, Ara a primit primele sale aplauze.
* În 1974, a suferit o loviturã pe care nu o va uita niciodatã: despãrţirea pãrinţilor ei, în urma cãreia Araceli şi fratele ei, Adrián, s-au mutat împreunã cu mama lor la Haedo.
* La numai 9 ani, avea deja primul ei book la Agenţia Cohen, iar la 12 ani apãrea în prima reclamã.
* La 15 ani, mãtuşa sa o prezintã designerului Daniel Desio, care, în scurt timp, o impune ca manechin pe podiumul hotelului Residencial din Mar del Plata.
* Mai tãrziu, în 1985, este selecţionatã pentru reclama la o celebrã bãuturã rãcoritoare şi apare în revista Siete Dias, unde este numitã "la chica que bajo del cielo" (n.r.: "fata care a coborãt din cer"), nume cu care devine celebrã.
* În acea perioadã, îşi împãrţea timpul liber între prieteni şi discotecile din Haedo.
* Anul urmãtor, Ara este din ce în ce mai solicitatã pentru diverse reclame (Adidas, Christian Dior) şi, astfel, ajunge sã-l cunoascã pe Rubén Torrente, care îi furã inima, dar îi oferã, în schimb, conducerea emisiunii Onda Verde.
* Dupã o logodnã de un an, Araceli se cãsãtoreşte cu Rubén pe 19 februarie 1988, iar în august o naşte pe Florencia, prima ei fiicã.
* Aceste evenimente nu o împiedicã sã cãlãtoreascã în Spania pentru o campanie de publicitate care avea sã facã înconjurul lumii. La întoarcere, numele ei era deja faimos. "Fata cu pãrul scurt" apãrea în revistele Para Ti, Plena şi Mujer.
* Profitãnd de succesul neaşteptat, îşi deschide, împreunã cu fratele ei, propria fabricã de haine, sub marca Araceli jeans.
* În 1990, cei de la Canal 13 o contacteazã, dupã ce filmase pentru o reclamã la jeanşi, şi îi propun sã joace în La Banda del Golden Rocket (1991).
* În 1991, Araceli uimeşte pe toatã lumea, despãrţindu-se de soţul ei şi începãnd o relaţie cu Adrián Suar, spre nemulţumirea fiicei sale, care nu o va ierta.
* Adevãratul ei succes profesional a irupt, însã, o datã cu rolul principal din telenovela Nano (1994), ocazie cu care începe seria de duete alãturi de Gustavo Bermúdez. Acest rol îi aduce şi cel dintãi premiu - Martín Fierro, pentru secţiunea Actriţa revelaţie în anul 1994.
* În 1995, profitãnd de simpatia crescãndã a publicului, apare din nou alãturi de Gustavo Bermúdez, în Şeicul (1995), dar, de data asta, critica nu mai este de partea ei.
* Schimbãnd perechea şi tactica, Araceli apare alãturi de Osvaldo Laport în telenovela Ultima varã (1996), rol cu care îşi recãştigã popularitatea.
* Dovedind un real talent actoricesc, Araceli începe sã cocheteze şi cu teatrul. Ea joacã în piesa Y las sirenas cantarán... (1997) alãturi de actorul Rodolfo Bebán.
* Urmeazã serialul Carola Cassini (1997) produs de agenţia Pol Ka.
* Dupã mai multe despãrţiri şi împãcãri, Araceli se cãsãtoreşte cu Adrián Suar pe 18 octombrie 1997. Mai tãrziu, Araceli dã naştere unui bãieţel, pe nume Tomás.
* În 1999, Araceli joacã în Alma Mía alãturi de Pablo Echarri (fostul iubit al Nataliei Oreiro) şi filmul înregistreazã un succes neaşteptat. Alma Mía devine primul film argentinian înregistrat pe DVD.
* Urmeazã o perioadã în care Araceli se axeazã pe publicitate şi pe creşterea fiului ei. În acelaşi an, însã, ea primeşte oferta de a conduce emisiunea Fort Boyard, produsã în Franţa.
* În urmãtorul an, renunţã la emisiune pentru a se dedica unui nou proiect, telenovela Primicias. Nici aceastã mutare nu-i aduce succesul dorit, iar producãtorii schimbã distribuţia pentru a creşte audienţele.
* 2001 îi aduce un rol principal în telenovela Provócame, în care joacã alãturi de Chayanne.
* La propunerea Canal 13, Araceli face din nou pereche cu Gustavo Bermúdez şi cuplul triumfã în telenovela Moştenirea, alãturi de o distribuţie de zile mari.
* 2005 vine cu o propunere la fel de norocoasã, un rol în a doua parte a telenovelei Los Roldán.

* Carierã - telenovele: La banda del Golden Rocket (1991), Y las sirenas cantarán... (piesã de teatru) (1997), Nano (1994), Şeicul (1995), El último verano (1996), Carola Casini (1997), Primicias (2000), Provócame (2001), Moştenirea (2002), Los Roldán (2005); filme: Alma mía (1999), O zi în Paradis (2003).

Acasa Magazin


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!