toate sectiunile

Angelina Jolie, primele declaraţii după operaţia de extirpare a ovarelor

30 mar 2015, 61 afisari

Angelina Jolie a avut prima apariţie publică de la operaţia de extirpare a ovarelor din cauza riscului crescut de cancer la care era expusă.

Angelina Jolie, primele declaraţii după operaţia de extirpare a ovarelor

Angelina Jolie a participat la gala Kid's Choice Awards, alături de doi dintre copiii săi, Shiloh şi Zahara, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax

Actriţa a câştigat premiul pentru cel mai bun rol negativ pentru interpretarea sa din ”Maleficent”. După ce a fost îmbrăţişată de Shiloh şi Zahara, vedeta a urcat pe scenă şi a ţinut un discurs încurajator pentru copii.

”Când eram copil mi se spunea că eram diferită. Mă simţeam incomod, încordată, niciodată nu mă pricepeam să stau locului sau să mă integrez.Apoi, într-o zi am realizat ceva ce sper să realizaţi cu toţii: a fi diferit este bine. Poate că nu vă integraţi. Fiţi voi înşivă. Iar atunci când cineva vă spune că sunteţi diferiţi, doar zâmbiţi şi ţineţi capul sus, fiţi mândri”, le-a spus actriţa copiilor din audienţă.

Vezi aici si imaginile video


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
angelina jolie, operatie, declaratii
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Seară specială Brigitte Bardot, în aprilie, la TV5MONDE Seară specială Brigitte Bardot, în aprilie, la TV5MONDE

    Icoană absolută, Brigitte Bardot continuă să dezlănţuie pasiuni. Cu părul ei despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă şi sexualitatea neînfrânată, Bardot a schimbat radical imaginea femeii. În 23 aprilie, TV5MONDE îi dedică o seară specială.

  • Nicole Cherry, transformată într-un personaj harajuku Nicole Cherry, transformată într-un personaj harajuku

    Nicole Cherry a fost transformată într-un personaj harajuku, cu meşe de păr, culori vibrante şi gene extravagante, de către hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi make-up artistul Cristina Bârsan, în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

  • "Mad Max: Fury Road" va avea premiera mondială la Cannes "Mad Max: Fury Road" va avea premiera mondială la Cannes

    Noul film din franciza "Mad Max", intitulat "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", va fi prezentat în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai, în cinematograful Grand Théâtre Lumière de pe Croazetă.