toate sectiunile

Angelina Jolie îl ameninţă pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea

10 feb 2015, 104 afisari

Angelina Jolie îl ameninţă pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea dacă nu renunţă la această pasiune şi îi cere să se maturizeze.

Angelina Jolie îl ameninţă pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea

Angelina Jolie este de părere că soţul ei Brad Pitt consumă puţin cam mult alcool la evenimentele la care sunt invitaţi.

"Te maturizezi sau mergi într-o clinică de dezalcoolizare?" - aceasta este întrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o bărbatului cu care îşi împarte viaţa de aproape 10 ani. Obosită să "jongleze" între filmări şi angajamente umanitare, actriţa americană s-ar fi supărat extrem de tare atunci când a aflat că Brad Pitt a petrecut încă o seară bând alcool cu prietenii lui.

Potrivit tabloidului National Enquirer, incidentul s-ar fi produs în timpul Festivalului Sundance, ce a avut loc în statul american Utah, unde Brad Pitt a fost prezent pe 23 ianuarie, pentru a-şi prezenta cel mai recent film pe care l-a produs, "True Story". Însoţit de actorul James Franco, starul american ar fi consumat în acea seară cocktail după cocktail, s-ar fi îmbătat şi, apoi, ar fi pierdut 25.000 de dolari la un joc de poker.

Mai multe detalii pe Mediafax


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto
Taguri:
angelina jolie, brad pitt, internare spital
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema