toate sectiunile

Alexandru Ciucu, desemnat furnizorul Casei Regale pentru încă trei ani

14 mai 2013, 231 afisari

Designerul Alexandru Ciucu va îmbrăca membrii Casei Regale din România pentru încă trei ani, după ce în 2010 a obţinut titlul de furnizor oficial al Casei Regale.

Alexandru Ciucu, desemnat furnizorul Casei Regale pentru încă trei ani

Designerul român Alexandru Ciucu a participat sâmbătă la o ceremonie specială, organizată la Palatul Elisabeta, unde a fost desemnat furnizor al Casei Regale a României pentru încă trei ani.

Alexandru Ciucu a fost ridicat la rangul de Maestru şi va asigura astfel vestimentaţia membrilor familiei regale pentru încă trei ani.

În cadrul evenimentului, ASR Principesa Margareta şi ASR Principele Radu au felicitat reprezentanţii companiilor care vor oferi servicii Casei Regale în următorii trei ani.

Principesa Margareta şi Alexandru Ciucu

Designerul, care a primit o diplomă în semn de recunoaştere a statutului său, a declarat: “Sunt încântat de această titulatură de Maestru, cu atât mai mult cu cât vine din partea Regelui. Nu ştiu dacă oficial înseamnă altceva decât o recunoaştere a meritelor profesionale, însă pe plan emoţional înseamnaă foarte mult pentru mine. Am retrăit aceleaşi emoţii ca atunci când am primit pentru prima dată titlul de furnizor. Ceremonia s-a ţinut într-un cadru idilic pe espalanada din faţa Sălii Regilor de la Palatul Elisabeta. Toţi cei invitaţi aveau un aer solemn şi au respectat cu sfinţenie algoritmul cutumelor regale”.

Alexandru Ciucu, ale cărui creaţii au fost purtate de membrii regali le evenimente fastuoase din străinatate deţine Atelierul De Înaltă Creaţie Alexandru Ciucu şi a lansat în ultimii ani colecţii vestimentare masculine şi, mai nou, feminine, apreciate atât în ţară, cât şi peste hotare, în special în Monaco, Principatul în care a avut până în prezent două prezentări de modă.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
Luxul.ro
Sursa-foto:
Luxul.ro
Taguri:
alexandru ciucu, designer, casa regala
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema