toate sectiunile

Adormi în faţa televizorului? E semn că îmbătrâneşti!

19 iun 2013, 4390 afisari

Anumite obiceiuri şi opinii identifică o persoană peste care anii încep să treacă, unul dintre acestea fiind adormitul în faţa televizorului.

Adormi în faţa televizorului? E semn că îmbătrâneşti!

Un sondaj realizat pe 2000 de persoane a constatat că 40 cele mai frecvente indicii că îmbătrâneşti includ luarea papucilor cu tine atunci când mergi la un prieten în vizită şi folosirea unor fraze precum: „Nu era aşa când eram eu tânăr”.

Sondajul, realizat de specialiştii în asigurări de viaţă de la Engage Mutual, au descoperit că 8 din 10 oameni cred că eşti atât de bătrân pe cât te simţi, în timp ce 76% dintre ei intenţionează să se bucure de tinereţea lor cât mai mult posibil.

Cu toate acestea, s-a constatat că mai mult de jumătate sunt îngrijoraţi în privinţa îmbătrânirii, pierderii memoriei, îmbolnăvirii şi deteriorării fizice.

Cercetarea a arătat că aproape jumătate au temeri să nu rămână singuri la bătrâneţe şi 4 din 10 persoane au declarat că se tem să nu rămână fără bani.

Doar 53% au planuri pentru pensie şi 45% au un cont de economii sau un fond de pensii.

Alţi indicatori că îmbătrâneşti includ dificultatea de a utiliza noua tehnologie sau incapacitatea de a ţine pasul cu ea.


Autor:
Enache
Sursa:
express.co.uk
Sursa-foto:
craigplaystead.com
Taguri:
televizor, semn, obiceiuri, bătrâneţe, vârstă
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema