toate sectiunile

Adam Sandler, actorul cu număr record de nominalizări la Zmeura de Aur

27 feb 2012, 311 afisari

Actorul american Adam Sandler a stabilit un record pentru cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Adam Sandler, actorul cu număr record de nominalizări la Zmeura de Aur

Actorul Adam Sandler a ratat cursa pentru premiile Oscar 2012, dar se află în cursa pentru premiile Zmeura de Aur 2012. Actorul american a obţinut 11 nominalizări inclusiv la categoriile "cel mai prost actor", "cea mai proastă actriţă", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost film", pentru lungmetrajul "Jack şi Jill/ Jack and Jill". În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru apariţia sa specială în filmul "Jack şi Jill", Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la titlul de cea mai proastă actriţă, pentru interpretarea din "Just Go With It", iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria "cel mai prost actor", pentru filmele "Trespass", "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch" şi "Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry 3-D".

Pentru prima dată în istoria premiilor Zmeura de Aur, toate producţiile nominalizate la categoria "cel mai prost film" au fost nominalizate şi la categoriile "cel mai prost regizor", "cel mai prost scenariu" şi "cea mai proastă distribuţie". Este vorba despre "Bucky Larson: Born to Be a Star", "De Anul Nou/ New Year's Eve", "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", "Saga Amurg: Zori de Zi".

Citeşte mai multe detalii despre nominalizările la Zmeura de Aur 2012, pe Mediafax.ro


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
mediafaxfoto/AFP
Taguri:
adam sandler, zmeura de aur, nominalizare, preluare
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!