toate sectiunile

7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbaţii

11 oct 2013, 16371 afisari

Noi, femeile, ştim că suntem mai pricepute decât bărbaţii la multe lucruri. Suntem creaturi complicate, dar asta e ceea ce ne face interesante şi mai bune decât bărbaţii, cel puţin din anumite puncte de vedere. Iată 7 din multele capitole la care doamnele îi întrec pe domni.

7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbaţii

1. Multitasking

Numărul unu la care femeile se descurcă mai bine decât bărbaţii este multitaskingul. În timp ce femeile pot gestiona abil atât o carieră, cât şi o gospodărie, bărbaţii sunt relativ destul de incapibili să se ocupe de amândouă. Şi nu e vorba numai de lucruri importante, ci şi de cele mărunte, cum ar fi să gătească în timp ce vorbeşte la telefon şi supraveghează şi copilul. Asta e ceva ce numai o femeie poate face. Cum spune un citat celebru, „Nimeni nu a întrebat un bărbat cum îşi va gestiona casa şi cariera după căsătorie”.

2. Îngrijirea copiilor

Responsabilitatea creşterii copilului cade cel mai adesea pe cea care i-a dat naştere deoarece doamnele sunt mai pricepute în mod natural cu copiii decât bărbaţii. În timp majoritatea taţilor sunt fie iubitori şi distractivi, fie stricţi, femeile pot fi o combinaţie plăcută între cele doup, adică un părinte şi un prieten. Copiii se simt mai bine şi mai confortabil în compania femeilor.

3. Predat

Predatul este un domeniiu dominat de femei. Femeile sunt mai în măsură să se conecteze la elevii lor şi să le explice mai bine decât bărbaţii, deoarece acestea posedă abilităţi sociale mai bune decât bărbaţii. De asemenea, copiii se conectează mai bine cu femeile decât cu bărbaţii.

4. Îngrijire

Există femei care arată de departe mult mai bine decât bărbaţii şi acest lucru pentru că femeile ştiu pur şi simplu cum să arate în forma lor cea mai bună, ştiu cum să se îngrijească. Majoritatea bărbaţilor sunt neglijenţi în ceea ce priveşte aspectul lor şi nu prea au simţul modei. Prin urmare, femeile sunt mult mai plăcute privirii.

5. Curăţenie

Femeile fac curat mult mai bine decât bărbaţii. Nu numai că îşi menţin igiena personală mult mai atent, dar păstrează şi mediul înconjurător mai curat şi sunt mai puţin murdare prin natura lor. Nu e de mirare că poţi vedea diferenţe atât de mari între nivelul de curăţenie din casa unui burlac şi casa unui bărbat însurat.

6. Studii

Este un fapt universal recunoscut că, deşi există mai mulţi bărbaţi cu care în lume, femeile îi întrec la capitolul note bune. Ele sunt creaturi mai inteligente şi mai sincere, lucru care se observă în cultura lor.

7. Longevitate

Acesta din urmă este un avantaj nedrept, dar adevărat. În medie, femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii cu cel puţin un deceniu. Ciclul menstrual şi structura femeilor le previn să dezvolte boli de inimă şi altele asemenea, comune ca şi cauză pentru viaţa mai scurtă a bărbaţilor. Estrogenul femeilor le face ca sistemul lor imunitar să fie mai puternic decât cel al bărbaţilor.


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen.com
Sursa-foto:
magforwomen.com
Taguri:
barbati, femei, domenii, cariera, gestionare, casa, copii
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema