toate sectiunile

7 ani de telenovele-fenomen

31 ian 2005, 204 afisari

Inca de la înfiintare, în 1998, "Acasa" şi-a delectat publicul cu cele mai bune telenovele, de toate genurile, pentru toate gusturile Transmisa in premiera mondiala dupa ţara de producţie, Argentina, telenovela "Înger salbatic" a declanşat, în


Inca de la înfiintare, în 1998, "Acasa" şi-a delectat publicul cu cele mai bune telenovele, de toate genurile, pentru toate gusturile

Transmisa in premiera mondiala dupa ţara de producţie, Argentina, telenovela "Înger salbatic" a declanşat, în Romania, "milimania" sau "oreiromania"

1998 - "Sarmana Maria"

O telenovela clasica, cu celebra Thalía în rolul principal, Sarmana Maria era povestea unei tinere orfane care, dupa ce a fost supusa unor încercari dramatice şi era la un pas de a-şi pierde minţile, îşi recucereşte barbatul iubit şi-şi regaseşte fiul abandonat, pentru a-şi trai restul zilelor fericita şi bogata, alaturi de cei dragi.

1999 - "Minciuna"

La scurt timp dupa premiera, toata lumea, de la primul ministru Radu Vasile pana la psihologi, funcţionari, vecini, rude, toţi urmareau Minciuna cu sufletul la gura. Telenovela prezenta rivalitatea dintre doua femei, una buna şi cealalta rea, amandoua banuite ca ar fi provocat sinuciderea unui barbat. Fratele acestuia jura sa-i razbune moartea, însa sfarşeşte prin a se îndragosti de una dintre ele...

2000 - "Înger salbatic"

Dupa difuzarea primelor episoade ale telenovelei, toata lumea îşi dorea sa fie "Cholito", toata lumea o adora pe Natalia Oreiro şi-i fredona melodiile înscrise pe coloana sonora a telenovelei. La succes a contribuit, pe langa prezenţa fermecatoarei Nati, şi scenariul: povestea, absolut cuceritoare, a unei tinere pentru care nu exista obstacole sociale în calea dreptului ei la libertate şi fericire.

2001 - "Betty cea urata"

O data cu difuzarea primei telenovele atipice, Betty cea urata, ACASa a mai declanşat un fenomen naţional, "bettymania". Povestea unei tinere extrem de urate, care lucreaza ca secretara la o firma şi viseaza la o dragoste frumoasa şi plina de pasiune cu şeful ei, i-a cucerit instantaneu pe telespectatori.

2002 - "Salomé"

Dragoste, durere, tradare, ambiţie, prietenie, încredere, cedare. În spatele cortinei, artista este o femeie ca oricare alta: sufera, iubeşte, traieşte. Are o viaţa nebanuita de spectatorii care o aplauda, o sorb din priviri şi ravnesc la ea ca la un obiect sexual... Exact despre o asemenea femeie vorbea Salomé.

2003 - "Clona"

Scrisa de Gloria Pérez şi regizata de Jayme Monjardim, povestea se desfaşoara pe mai multe planuri: cautarea adevaratei identitaţi, dualitatea culturala, relaţia de interdependenţa între gemenii Lucas şi Diogo, care se transforma într-o adevarata lupta pentru dragostea personajului feminin, Jade. Clona a tratat şi a dus pana la capat subiecte care nu au aparut, pana acum, în nici o alta telenovela.

2004 - "Numai iubirea"

ACASa a îndraznit şi a realizat prima telenovela romaneasca. Înca de la primul episod, Numai iubirea a fost lider de piaţa incontestabil, pe toate segmentele de populaţie, devansand filme americane şi producţii "populare" cu priza la public.


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile