toate sectiunile

6 filme cu Ryan Gosling pe placul fetelor

26 apr 2013, 515 afisari

Chiar dacă titlul de Cel Mai Sexy Bărbat pare să-l ocolească încă, Ryan Gosling are o mulţime de motive să fi bucuros. Un lucru este sigur, fanii – dar mai ales fanele – din întreaga lume nu i-ar găsi nici un cusur. De ce nu? Pentru că are un stil de neegalat şi şi-a demonstrat prestaţii excelente atât de actor, cât şi de bărbat fermecător în mai multe filme.

6 filme cu Ryan Gosling pe placul fetelor

Filmele şi rolurile sale au atins milioane de inimi din întreaga lume. Fie că vorbim de thriller-ul „Drive” din 2011 sau de „Lars And The Real Girl” din 2007, Gosling ne-a arătat adevăratul său potenţial. Iată un top 6 cu filmele preferate ale fetelor în care joacă Ryan Gosling.

1. The Believer

Gosling joacă rolul unui ortodox-devenit-neo-nazist, Danny Balint, în acest film extrem de aclamat. Filmul în sine a fost considerat provocator, dar Ryan Gosling a plusat cu farmecul său, jucându-şi strălucitor rolul. Filmul se bazează pe povestea reală a lui Daniel Burros, jucat de Gosling. Trebuie să recunoaştem, Ryan dă ceea ce se aşteaptă de la el şi încă mai mult decât atât în aceast film.

The Believer

 

2. The Notebook

Un film care te face să plângi şi care ar trebui să fie pe lista oricărei fete. Adaptat de Nicholas Sparks după romanul cu acelaşi nume, „The Notebook” ne arată că dragostea poate depăşi timpul, vârsta şi barierele sociale şi, în acest caz, chiar şi circumstanţele celui de-al Doilea Război Mondial. Gosling joacă rolul unui tânăr fermecător şi independent, Noah Calhoun, care îşi aşteaptă iubita ani de zile, neştiind nici măcar unde e aceasta sau dacă se va mai întoarce vreodată.

The Notebook

 

3. Half Nelson

În „Half Nelson”, Gosling interpretează rolul unui profesor cu probleme, Dan Dunne, pentru care a obţinut şi o nominalizare la Oscar. Dan Dunne este un profesor idealist, dar are o problemă: dependenţa de droguri. Portretizarea făcută de Gosling acestui om complex i-a făcut pe cei de la Hollywood să întoarcă capul după el, literalmente vorbind.

Half Nelson

 

4. Lars And The Real Girl

Gosling îl joacă aici pe Lars, un tip ciudat din punct de vedere social, care se întâmplă să aibă şi probleme de sănătate. Pentru a-şi uşura această situaţie, el cumpără online o păpuşă pentru sex şi o tratează ca pe prietena lui reală. În oraşul în care locuieşte, toată lumea începe încet şi constant să accepte realitatea lui Lars. Rolurile unor bărbaţi cu probleme par a fi o nişă pentru Gosling, dar ce ne pasă atâta timp cât are prestaţii lipsite de cusur?!

Lars And The Real Girl

 

5. Blue Valentine

Rolul lui Dean Pereira, care vrea să fie un soţ grijuliu şi iubitor i-a adus Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor. Prestaţia sa naturală şi calmă i-a adus laude şi din partea criticilor.

Blue Valentine

 

6. Crazy, Stupid, Love

Ryan Gosling joacă rolul unui burlac pentru care să cucerească fetele nu e mare lucru. Se întâmplă însă să-l întâlnească pe Cal Weaver, un soţ de vârstă mijlocie, a cărui soţie i-a cerut divorţul. „Crazy, Stupid, Love” este o comedie romantică în care Palmer îl ajută pe Weaver să îşi pună viaţa deprimantă din nou pe şine. Se pare că pentru a intra cu succes în pielea acestui personaj, Ryan a citit mai multe reviste pentru bărbaţi şi un roman. Eh, aşa da dedicaţie, nu?

Crazy, Stupid, Love


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen
Sursa-foto:
biography
magforwomen
Taguri:
ryan gosling, barbat, actor, filme
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema