toate sectiunile

10 idei creative cum să-ţi depozitezi încălţămintea în locuinţă

22 ian 2015, 2723 afisari

Nu mai spunem că doar femeile au colecţii întregi de încălţăminte, căci şi partea masculină este strângătoare. Pentru a nu exista discuţii trebuie găsită metoda perfectă prin care acestea să ocupe cât mai puţin spaţiu în locuinţă.

10 idei creative cum să-ţi depozitezi încălţămintea în locuinţă

Nu este greu, dar trebuie să ai puţin timp la dispoziţie să te inspiri apoi să aplici ceea ce pare că este avantajos pentru tine. Poţi folosi cutii pe care să lipeşti fotografii, poţi face rafturi speciale pe perete, în jumătatea superioară a camerei, care nu este des folosită, etc.

Iată câteva idei care te pot ajuta pe viitor:

Ideea de a avea cutii cu imagini nu este rea, mai greu este cu spaţiul unde le poţi depozita fără să te încurce.

 foto natalme.com

Cutiile vechi nu-şi pierd parmecul niciodată. Poţi apela la câteva pentru încălţămintea ce o foloseşti mai des.

foto findinghomeonline.com

Un dulap pentru încălţăminte ar fi ideal, dar şi un spaţiu dedicat ei se acceptă. Prinderea cizmelor lungi, de exemplu, este de folos mai ales că se păstrează fără cute şi riduri.

foto browneidgirl.blogspot.com

Astfel de dispozitive sunt mai degrabă pentru tipul de încălţăminte de vară, care nu ocupă mult spaţiu. Papuci, sandale sau încălţămintea celor mici.

foto craftynester.com

Umeraşele sunt mereu de ajutor, şi nu numai în cazul de faţă. 

foto heywanderer.com

Sistemul tubular este la fel de util şi dacă vrei să depozitezi eşarfe, prosoape, etc. În funcţie de dimensiunea tubului poţi depozita tipul de încălţăminte dorit.

foto cookielovesmilk.wordpress.com

Etajere mai altfel... din ţevi galvanizate sunt şic şi mai rar folosite, căci fiecare vrea un spaţiu de depozitare cât mai ieftin şi util.

foto home-dzine.co.za

În locul dosarelor poţi depozita la fel de bine şi încălţăminte. Din păcate cizmele mari sau bocancii nu prea încap aici.

foto hgtv.ca

Paleţii sunt la modă mai ales că pot fi folosiţi pentru a realiza o mulţime de spaţii de depozitare, de relaxare, oriunde în casă sau în aer liber. Dacă sunt şi colorate dau o privelişte plăcută.

foto modernhouseinsight.com

Bun pentru spaţiul de la intrarea în casă. Un cuier vechi şi nefolosit poate reintra în circuit. 

foto prettylittlethingsbyab.blogspot.com

Spaţiul aproape de tavan este mai rar folosit, căci nu toată lumea ajunge uşor acolo. Este nevoie de scară. Îţi poţi face un mini-dressing al tău unde să-ţi aşezi lucrurile după bunul plac. Poţi apela la o scară de mici dimensiuni care nu ocupă spaţiu în locuinţă.

foto gurl.com

Dacă îţi permiţi să pui pe perete câteva rafturi pe care să-ţi aşezi comorile este bine. Genul de prezentare în magazin.

foto closet-fever.blogspot.com

Dulapul ascuns în perete este o altă variantă la îndemâna unora, căci nu toată lumea poate sparge pereţii după bunul plac. Dar este o variantă interesantă.

foto hardcorerenos.com

 


Autor:
Carmen Ulian
Taguri:
incaltaminte, idei creative, top, colectii, locuinta
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema