toate sectiunile

Modul oribil în care o familie şi-a pierdut fiica

22 mai 2013, 441 afisari

O fetiţă în vârstă de 10 ani, din California, SUA, a fost ucisă într-un mod greu de imaginat chiar sub privirile părinţilor ei.

Modul oribil în care o familie şi-a pierdut fiica

O familie din SUA este în şoc după ce şi-a pierdut fiica într-un mod greu de imaginat, sâmbătă noapte. Copila în vârstă de zece ani a fost omorâtă în casă, chiar sub privirile părinţilor.

Într-o seară cei trei se uitau la televizor când pereţii casei au fost ciuruiţi de zeci de gloanţe. În urma împuşcăturilor, micuţa Elvira Campos a fost lovită mortal.

Elvira a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au reuşit să o salveze.

Elvira Campos

Mama ei a fost împuşcată în braţ, iar tatăl ei a fost rănit la umăr. Fratele fetiţei se afla în altă cameră şi nu a fost rănit. Tatăl copiilor a declarat că nu înţelege de ce atacatorii au ales casa lor, potrivit Huffington Post.

Din nefericire, anchetatorii nu au prea multe indicii despre criminali, dar sunt convinşi că atacul nu a fost întâmplător şi că cine a tras ştia că în casa din California se aflau şi copii.

Poliţiştii au aflat că nici părinţii Elvirei, nici fratele acesteia, în vârstă de 20 de ani, nu fac parte din grupări obscure.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
UPI
Sursa-foto:
UPI
Taguri:
familie, impuscaturi, crima, sua
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema