toate sectiunile

Billie Eilish lansează un ukulele Fender

9 sep 2020, 10 afisari

Billie Eilish face echipă cu Fender pentru a-şi lansa, sub propria semnătură, un instrument muzical de tip ukulele. Acesta este un instrument muzical asemănător cu o mică chitară, care are doar patru corzi, acordate în cvarte.

Billie Eilish lansează un ukulele Fender

Instrumentul lansat de Billie Eilish va avea un preamplificator încorporat şi va fi marcat cu sigla „blohsh” folosită ca semnătură de Eilish.

Ukulelele este principalul instrument de compoziţie folosit de Eilish, după ce a învăţat să cânte la vârsta de şase ani.

„Ukulele a fost primul instrument pe care l-am învăţat: aici am început să scriu şi am găsit noi modalităţi de scriere pe care nu le încercasem niciodată. Inspiră un alt tip de scriere. Regulile ukulele sunt simple şi, practic, dacă ştii trei acorduri, poţi cânta aproape orice melodie. Sper ca ukulele Fender să îi inspire pe oameni să înceapă să se joace şi să scrie - oricine o poate face” a spus Eilish într-o declaraţie.

Eilish a lansat recent noul ei single My Future, însoţit de un videoclip muzical în stil Anime.

Ukulele a fost inventat la sfârşitul secolului al XIX-lea în Hawaii, printr-o modificare a unui instrument al marinarilor portughezi. „Billie Eilish Uke” se vinde cu 239 de lire sterline.

Fender este cel mai important producător mondial de chitare electrice şi acustice, basuri, amplificatoare, accesorii, îmbrăcăminte şi multe altele; cunoscut la nivel mondial pentru modelele Stratocaster, Telecaster, Jazzmaster, Jaguar şi Mustang.

Sursa foto: Instagram/BillieEilish


Taguri:
muzica, lansare, billie eilish
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile