toate sectiunile

Alege cazare Delta Dunării şi te vei încărca cu energie şi voie bună !

26 aug 2020, 22 afisari

Delta Dunării este una dintre cele mai importante atracţii turistice la nivel mondial pentru că această zonă este un mix foarte bine realizat între păduri virgine, o varietate mare de categorii de păsări, o parte dintre acestea fiind pe cale de dispariţie, peisaje dezlipite parcă din cartea de poveşti, foarte mult peşte dar şi condiţii de cazare de lux. Cu alte cuvinte, este locaţia care trebuie vizitată în cazul în care agitaţia din oraş oferă un nivel de stres care nu mai poate fi suportat. Pentru a nu claca sau răbufni într-un mod neplăcut este necesar ca periodic să fie vizitate zone care permit reconectarea cu natura şi redobândirea liniştii sufleteşti şi reducerea nivelului stresului acumulat în cadrul activităţilor desfăşurate în oraş. Având în vedere specificul zonei, Delta Dunării este una dintre cele mai potrivite destinaţii pentru persoanele care doresc să se reconecteze cu natura. Acest lucru îl ştiu şi turiştii străini motiv pentru care aceştia vizitează într-un număr foarte mare Delta Dunării.

Alege cazare Delta Dunării şi te vei încărca cu energie şi voie bună !

Delta Dunării este considerată de mulţi turişti ca fiind o minune

Delta Dunării este o zonă turistică care în primul rând atrage prin nivelul de izolare al acesteia faţă de zumzetul din oraş. Este un beneficiu foarte important având în vedere că sunt din ce în ce mai puţine astfel de locaţii. Majoritatea destinaţiilor turistice sunt pline de fel de fel de atracţii, de zone cu foarte multe construcţii şi sunt foarte populate de către oameni. Nu şi Delta Dunării. Aceasta este o zonă asupra căruia omul nu a intervenit mult pentru că Delta Dunării este patrimoniu UNESCO. Acesta este principalul motiv pentru care Delta Dunării a rămas o zonă virgină, în cadrul căreia trăiesc speciii de animale şi păsări care sunt pe cale de dispariţie. Cu toate că este o zonă ferită de tot ceea ce înseamnă progres tehnologic, construcţii de ultimă generaţie, cluburi, etc, Delta Dunării oferă spaţii de cazare dotate cu condiţii de lux. Pentru a putea răspunde tuturor cerinţelor venite din partea turiştilor care aleg Delta Dunării ca şi destinaţie pentru petrecerea concediului există o varietate mare de spatii de cazare Delta Dunarii.

Ce poţi vizita în Delta Dunării?

Persoanele care doresc să se relaxeze dar şi să viziteze atracţii turistice trebuie să ştie că Delta Dunării este locul perfect în care se pot îmbina cele două. Aceasta este o zonă care oferă multe atracţii turistice motiv pentru care persoanele care aleg să petreacă concediul în Delta Dunării vor rămâne cu amintiri foarte plăcute pe care cu siguranţă le vor povesti tuturor prietenilor şi cunoscuţilor. Printre cele mai importante atracţii turistice care trebuie văzute în Delta Dunării se află:

  1. Pădurea Letea este fără nici o urmă de îndoială una dintre atracţiile turistice care nu trebuie ratată de către persoanele care vin în Delta Dunării. Această pădure este probabil cel mai celebru loc din Delta Dunării, aceasta fiind o rezervaţie naturală care adăposteşte aproximativ 2500 de cai sălbatici. Pădurea Letea este unul dintre puţinele locuri din Europa în care caii trăiesc în sălbătăcie. Acest fapt dar şi peisajele de o frumuseţe rară fac ca pădurea Letea să fie vizitată anual de sute de mii de turişti din ţara noastră precum şi din alte state ale Europei.
  2. Murighiol. În cazul în care eşti pasionat de istorie trebuie să vizitezi neaparat Murighiol pentru că această localitate este atestată din anul 1543. În cadrul acestei localităţi pot fi vizitateruinele oraşului antic Halmyris, lacul Murighiol, ruinele bisericii paleocreştine, mănăstirea Halmyris, Laguna Razim – Sinoe dar şi locurile cu nămoluri despre care se spune că face minuni.
  3. Pasionaţii de plajă trebuie să viziteze Sulina pentru că acesta este locul cu cea mai lată plajă de pe litoralul românesc, cu un nispi extrem de fin. Cei care sunt curioşi în legătură cu plantele sau animelele pe cale de dispariţie pot vedea în această zonă Volbura de nisip, o plantă aflată pe lista speciilor protejate.
  4. Iubitorii de preparate pescăreşti au de vizitat satul Mila 23, un sat tradiţional pescăresc aflat chiar în centrul Deltei Dunării. Locuitorii acestui sat sunt vestiţi pentru preparatele pescăreşti pe care aceştia le fac, borşul de peşte fiind unul dintre cele mai cunoscute astfel de preparate. De asemenea, acest sat permite accesul la multe zone în care se poate pescui motiv pentru care acesta este vizitat de un număr foarte mare de pasionaţi de pescuit.
  5. Roşca – Buhaiova este o zonă care în momentul de faţă adăposteşte cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa.
  6. Insula Ceaplace este o locaţie care în momentul de faţă se află printre cele 3 locaţii din ţara noastră care adăposteşte colonii de pelicani creţi.

Concluzii

Delta Dunării este una dintre minunile din ţara noastră motiv pentru care această zonă este vizitată anual de un număr foarte mare de turişti. Indiferent dacă eşti sau nu pasionat de peşte, pescuit sau produse pescăreşti trebuie să vizitezi cel puţin o dată Delta Dunării pentru că această zonă înseamnă mult mai mult decât un loc foarte bun pentru pasionaţii de pescuit. Este una dintre cele mai bune destinaţii pentru odihnă, relaxare, reculegere şi reconectare cu natura dar şi una dintre cele mai bune destinaţii în cazul în care doreşti să te bucuri de nişte peisaje aşa cum ai văzut doar la TV sau în cărţile de poveşti dar şi în cazul în care doreşti să vezi în realitate specii de păsări, animale sau plante pe cale de dispariţie. De asemenea, Delta Dunării oferă şi condiţii de cazare la un nivel calitativ ireproşabil.


Taguri:
delta, dunare, cazare
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile