toate sectiunile

8 trăsături interesante ale bărbaţilor Săgetător pe care nu le ştiai

10 dec 2013, 245 afisari

Bărbaţii Săgetător sunt cunoscuţi a fi filosofi şi aventurieri. Ei sunt reprezentaţi de Centaur – pe jumătate om, pe jumătate cal. Sună interesant, nu-i aşa? Citeşte aceste articol pentru a afla mai multe despre trăsăturile lor interesante.

8 trăsături interesante ale bărbaţilor Săgetător pe care nu le ştiai

1. Iubitori de libertate

Bărbaţii Săgetător îşi iubesc libertatea. Este la fel de importantă pentru ei ca respiraţia. Ei sunt întotdeauna în căutarea libertăţii şi ia decizii bazate pe cât de multă libertate vor primi în urma acestor decizii. De asemenea, apreciază libertatea altor oameni şi le oferă acestora spaţiu.

2. Aventuroşi

Fiind aventuroşi şi îndrăzneţi, le place să fie în aer liber. Dacă vrei să mergi la camping/drumeţii/scuba diving sau orice astfel de activităţi, atunci caută un Săgetător. El este persoana perfectă pentru a te însoţi într-o astfel de călătorie.

3. Deschişi

Bărbaţilor Săgetător le place să fie în compania altora. Ei nu doresc să rămână limitaţi la zidurile casei lor. Deci, dacă există o petrecere, ei vor fi printre primii prezenţi acolo. Vor aduce viaţă unei petreceri şi vor fi în centrul atenţiei.

4. Vorbesc deschis

Aceasta este considerată a fi o trăsătură atât pozitivă, cât şi negativă. Bărbaţii Săgetător nu păstrează nici un gând pentru ei înşişi. Ei au nevoia de a rosti adevărul ori de câte ori este posibil. Deci te pot complimenta la un moment dat şi în alte situaţii să fie pur şi simplu obraznici faţă de tine. Dacă găsesc ceva bun, o vor spune. Dacă găsesc ceva greşit, de asemenea o vor spune.

5. Pozitivi

Nimeni nu poate fi la fel de pozitiv ca bărbaţii Săgetător. Ei iau viaţa aşa cum vine şi întotdeauna au o abordare pozitivă a acesteia. Mai mult decât atât, ei încearcă să aducă bucurie şi fericire şi în viaţa altora.

6. Neliniştiţi

Bărbaţii Săgetător pur şi simplu nu pot fi legaţi şi ţinuţi într-un singur loc. Asta înseamnă că sunt nerăbdători în tot ceea ce fac. În cazul în care nu se poate finaliza o sarcină la timp sau dacă este prea complicată, vor pleca. Acelaşi lucru este valabil şi pentru relaţiile lor. Ei nu doresc o femeie care să îi ţină mereu în control şi care este exigentă. Aşa fiind viaţa lor personală şi profesională, bărbaţii Săgetător sunt neliniştiţi.

7. Buni prieteni

Bărbaţii Săgetător sunt prieteni buni datorită inimii lor amabile şi naturii pozitive. Ei sunt foarte buni la a purta conversaţii. Îi vor trata pe ceilalţi aşa cum doresc să fie trataţi şi, deci, sunt buni prieteni.

8. Puţin emoţionali

Bărbaţii Săgetător sunt de obicei fără emoţii şi pot fi deconectaţi cu oamenii, precum şi cu lucrurile din jurul lor. În cazul în care sunt răniţi, ei vor încerca din nou să aibă o abordare pozitivă faţă de viaţă. Nu se vor gândi prea mult la asta, deoarece cred că este o risipă de energie. De asemenea, nu le place să-şi exprime sentimentele prea mult.


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen.com
Sursa-foto:
tolololpedia.wikia.com
Taguri:
barbati, săgetător, zodie, caracteristici, personalitate, libertate, decizii, viata, prieteni, spatiu, activitati, calatorie, companie, deschidere, petreceri, prezenta, bucurie, emotii, energie, fericire, inima
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • Ele sunt vedetele care au fraţi gemeni Ele sunt vedetele care au fraţi gemeni

    Doar câţiva sunt gemenii celebri pe care îi cunoaşte lumea. De obicei unul dintre ei stă în lumina reflectoarelor, iar celălalt este la polul opus.

  • 40 de motive să-ţi iubeşti viaţa 40 de motive să-ţi iubeşti viaţa

    Viaţa este darul cel mai frumos pe care ni l-a dat Dumnezeu. Dar, uneori, în agitaţia din viaţa noastră de zi cu zi, uităm să apreciem frumuseţea acestui cadou.

  • 10 citate pentru a însenina ziua cuiva 10 citate pentru a însenina ziua cuiva

    Toată lumea are probleme şi necazuri. Dar adevărata provocare este modul în care le faci faţă fără să renunţi. Dacă cineva apropiat ţie se simte supărat dintr-un anumite motiv sau ceva nu s-a întâmplat aşa cum şi-a dorit, atunci citeşte-i aceste citate pentru a-i lumina ziua. Sau poţi să îi trimiţi aceste citate într-un mesaj de încurajare.