toate sectiunile

8 sfaturi dacă eşti atrasă de un bărbat Săgetător

12 dec 2013, 191 afisari

Dacă ai de gând să te întâlneşti cu un Săgetător, vei găsi următoare sfaturi foarte utile în menţinerea unei relaţii cu el.

8 sfaturi dacă eşti atrasă de un bărbat Săgetător

1. Fii cât de spirituală poţi

Un bărbat Săgetător este bine cunoscut pentru inteligenţa sa, şi e nevoie de o femeie la fel de spirituală să-l completeze. Deci, sapă adânc în rezervorul tău cu glume şi câştigă-l prin umor.

2. Fii la fel de puternică

Nu fără motiv simbolul Săgetătorului este Centaurul. Partea de cal din centaur reprezintă forţa brută a unui Săgetător şi ar trebuie să fii pe măsură pentru a te potrivi cu dexteritatea lui dacă doreşti să continui relaţia cu el.

3. Cere-i sfatul

Un bărbat Săgetător este mândru de înţelepciunea lui şi îi va hrăni ego-ul dacă îi vei cere să te ajute din când în când. De fapt, sunt foarte buni la a da sfaturi şi, deci, nu ai nimic de pierdut.

4. Fii sinceră

Un bărbat Săgetător este un vorbitor drept şi, prin urmare, nu încerca să-l păcăteşti pentru că te va prinde în flagrant. Fii deschisă cu el şi îi vei câştiga respectul.

5. Lasă-l să aibă libertatea lui

Oamenii care s-au născut sub acest semn pun preţ pe suveranitatea lor mai mult decât pe orice altceva. Prin urmare, nu încerca să îl legi prin regulile tale sau o să-l sperii.

6. Nu fi dependentă de el

Responsabilitatea nu a fost niciodată punctul forte al unui Săgetător şi te poţi baza pe el numai pe propriul risc.

7. Nu încerca prea tare

Un Săgetător duce lipsă de profunzime, iar emoţie este un termen străin pentru el. Deci, fă-ţi prea multe griji despre relaţie cu el la un nivel emoţional şi totul nu va fi decât inutil.

8. Spune-i în faţă

Dacă vine şi apare ca fiind prea plin de el, fii gata să îi subliniezi că se comportă ca un nemernic. Nu îţi face griji în privinţa sentimentelor lui, deoarece este orice altceva numai nu un sentimental.


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen.com
Sursa-foto:
nadlanu.com
Taguri:
sfaturi, săgetător, cucerire, dragoste, barbat, atragere, castigare, inteligenta, putere, umor, dependenta, simbol, emotie, libertate, responsabilitate, suveranitate
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • 7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbaţii 7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbaţii

    Noi, femeile, ştim că suntem mai pricepute decât bărbaţii la multe lucruri. Suntem creaturi complicate, dar asta e ceea ce ne face interesante şi mai bune decât bărbaţii, cel puţin din anumite puncte de vedere. Iată 7 din multele capitole la care doamnele îi întrec pe domni.

  • Cum îţi faci un plan de viaţă? Cum îţi faci un plan de viaţă?

    Nu contează în ce etapă a vieţii eşti, relaxează-te, inspiră profund şi meditează la un plan pentru viaţa ta. Să urmezi un astfel de plan nu este inutil, deoarece viitorul nu îţi este definit.

  • 35 de moduri de a saluta în diferite limbi 35 de moduri de a saluta în diferite limbi

    Când te întâlneşti cu un prieten sau o rudă, cum îi saluţi, în general? Cei mai mulţi ar spune „Bună”, alţii preferă „Salut”. Fiecare are diferite forme de a saluta pe cineva. Dar cum se salută în alte limbi? Poate ai un prieten sau un coleg pe care vrei să-l surprinzi...