toate sectiunile

HOT

 • Billie Eilish lansează un ukulele Fender
   
  HOT - 9 sep 2020

  Billie Eilish face echipă cu Fender pentru a-şi lansa, sub propria semnătură, un instrument muzical de tip ukulele. Acesta este un instrument muzical asemănător cu o mică chitară, care are doar patru corzi, acordate în cvarte.

 • Alege cazare Delta Dunării şi te vei încărca cu energie şi voie bună !
   
  HOT - 26 aug 2020

  Delta Dunării este una dintre cele mai importante atracţii turistice la nivel mondial pentru că această zonă este un mix foarte bine realizat între păduri virgine, o varietate mare de categorii de păsări, o parte dintre acestea fiind pe cale de dispariţie, peisaje dezlipite parcă din cartea de poveşti, foarte mult peşte dar şi condiţii de cazare de lux. Cu alte cuvinte, este locaţia care trebuie vizitată în cazul în care agitaţia din oraş oferă un nivel de stres care nu mai poate fi suportat. Pentru a nu claca sau răbufni într-un mod neplăcut este necesar ca periodic să fie vizitate zone care permit reconectarea cu natura şi redobândirea liniştii sufleteşti şi reducerea nivelului stresului acumulat în cadrul activităţilor desfăşurate în oraş. Având în vedere specificul zonei, Delta Dunării este una dintre cele mai potrivite destinaţii pentru persoanele care doresc să se reconecteze cu natura. Acest lucru îl ştiu şi turiştii străini motiv pentru care aceştia vizitează într-un număr foarte mare Delta Dunării.

 • Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară
   
  HOT - 23 iul 2020

  După recentele izbuncniri ale lui Kanye West, aflat în plină campanie electorală pentru preşedinţia SUA, Kim Kardashian a solicitat „compasiunea şi empatia” publicului într-o serie de Story-uri pe Instagram. Aceasta le-a reamintit fanilor că soţul său suferă de tulburare bipolară, o afecţiune psihică caracterizată prin episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

 • Când va fi gata noua carte Game of Thrones?
   
  HOT - 25 iun 2020

  George RR Martin face „progrese constante” în realizarea cărţii The Winds of Winter, mult aşteptata a şasea carte din seria Cântec de gheaţă şi foc, din izolare de la cabana sa, relatează The Guardian.

 • „Te cunosc de undeva!” suspendat din cauza focarului de COVID-19
   
  HOT - 19 iun 2020

  Filmările la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate, după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. Ulterior, şi jurata emisiunii Ozana Barabancea a primit acelaşi diagnostic. Aceştia se află internaţi în Spitalul ”Matei Balş” din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit că şi prezentatorul Andrei Ştefănescu este infectat cu COVID-19.

 • Au început filmările pentru cel mai nou sezon “Te cunosc de undeva!”
   
  HOT - 9 iun 2020

  11 concurenţi vor intra în cel de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. Trei perechi de artişti vor performa în faţa telespectatorilor, în timp ce cinci concurenţi vor evolua separat. Juriului este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

 • YouTube a organizat cel mai mare banchet de absolvire online de pe planetă pentru absolvenţii promoţiei 2020
   
  HOT - 7 iun 2020

  Banchetul de absolvire a început duminică, 7 iunie, la ora 22.00, ora României, deşi era iniţial programat pentru sâmbătă seara, dar în semn de respect pentru evenimentele organizate în memoria lui George Floyd a fost amânat.

 • FINALA iUmor 2020
   
  HOT - 5 iun 2020

  Marea FINALĂ iUmor 2020 (sezonul 8) se va difuza sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 20.00, la Antena 1. 11 concurenţi se vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro în această ediţie, care va fi una înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent îşi va prezenta numărul pregătit.

 • George Clooney spune că rasismul este „Pandemia noastră”
   
  HOT - 4 iun 2020

  George Clooney a vorbit într-un eseu pentru The Daily Beast despre brutalitatea poliţiei şi rasism.

 • Vedetele din toată lumea reacţionează după moartea lui George Floyd
   
  HOT - 3 iun 2020

  Tot mai multe vedete, din toată lumea, protestează în mediul online şi trag un semnal de alarmă împotriva rasismului, în urma uciderii lui George Floyd, afro-americanul care a murit după ce un poliţist i-a pus genunchiul pe gât, în timpul arestării sale în Minneapolis, Minnesota.

inapoi