toate sectiunile

HOT

 • Când va fi gata noua carte Game of Thrones?
   
  HOT - 25 iun 2020

  George RR Martin face „progrese constante” în realizarea cărţii The Winds of Winter, mult aşteptata a şasea carte din seria Cântec de gheaţă şi foc, din izolare de la cabana sa, relatează The Guardian.

 • „Te cunosc de undeva!” suspendat din cauza focarului de COVID-19
   
  HOT - 19 iun 2020

  Filmările la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate, după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. Ulterior, şi jurata emisiunii Ozana Barabancea a primit acelaşi diagnostic. Aceştia se află internaţi în Spitalul ”Matei Balş” din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit că şi prezentatorul Andrei Ştefănescu este infectat cu COVID-19.

 • Au început filmările pentru cel mai nou sezon “Te cunosc de undeva!”
   
  HOT - 9 iun 2020

  11 concurenţi vor intra în cel de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. Trei perechi de artişti vor performa în faţa telespectatorilor, în timp ce cinci concurenţi vor evolua separat. Juriului este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

 • YouTube a organizat cel mai mare banchet de absolvire online de pe planetă pentru absolvenţii promoţiei 2020
   
  HOT - 7 iun 2020

  Banchetul de absolvire a început duminică, 7 iunie, la ora 22.00, ora României, deşi era iniţial programat pentru sâmbătă seara, dar în semn de respect pentru evenimentele organizate în memoria lui George Floyd a fost amânat.

 • FINALA iUmor 2020
   
  HOT - 5 iun 2020

  Marea FINALĂ iUmor 2020 (sezonul 8) se va difuza sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 20.00, la Antena 1. 11 concurenţi se vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro în această ediţie, care va fi una înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent îşi va prezenta numărul pregătit.

 • George Clooney spune că rasismul este „Pandemia noastră”
   
  HOT - 4 iun 2020

  George Clooney a vorbit într-un eseu pentru The Daily Beast despre brutalitatea poliţiei şi rasism.

 • Vedetele din toată lumea reacţionează după moartea lui George Floyd
   
  HOT - 3 iun 2020

  Tot mai multe vedete, din toată lumea, protestează în mediul online şi trag un semnal de alarmă împotriva rasismului, în urma uciderii lui George Floyd, afro-americanul care a murit după ce un poliţist i-a pus genunchiul pe gât, în timpul arestării sale în Minneapolis, Minnesota.

 • Prima finală “Românii au talent” de acasă
   
  HOT - 28 mai 2020

  Vineri, 29 mai, de la 20:30, este prima finala “Românii au talent” care se va desfasura de acasă, în condiţiile pandemiei de coronavirus.

 • Explozia TikTok
   
  HOT - 27 mai 2020

  TikTok este una dintre platformele de socializare cu cea mai rapidă creştere din lume, care prezintă o versiune alternativă de partajare online. Aceasta permite utilizatorilor să creeze videoclipuri scurte cu muzică, filtre şi alte funcţii. TikTok-ul a devenit în ultimul timp o platforma puternică, imposibil de ignorat, ce se bazează pe o audienţă masivă, adăpostită la domiciliu, flămândă de conţinut nou, care a început să atragă cât mai multe celebrităţi.

 • Există vreo modalitate sigură de socializare în timpul pandemiei?
   
  HOT - 23 mai 2020

  Dintre numeroasele moduri în care COVID-19 ne-a schimbat viaţa, distanţarea socială este cel mai greu de suportat. Oamenii sunt fiinţe sociale, care râvnesc dupa atingeri şi interacţiune. Aşadar, este firesc ca - întrucât precauţia şi distanţarea socială este posibil să fie extinse în multe locuri pe o perioadă nedeterminată - chiar şi persoanele bine intenţionate să caute portiţe care să le permită să se reunească cu cei dragi.

inapoi