toate sectiunile

Trailerele filmelor anului 2014, difuzate la Super Bowl

3 feb 2014, 221 afisari

Pe lângă reclamele în care au apărut actori celebri, fanii au văzut, ieri, la Super Bowl 2014, trailere ale filmelor acestui an, iar unul dintre acestea este noul trailer al multaşteptatei pelicule "Robocop".

Trailerele filmelor anului 2014, difuzate la Super Bowl

Un nou trailer al filmului "Robocop", în regia brazilianul José Padilha, a fost difuzat ieri, la Super Bowl 2014. Super Bowl Sunday, marea finala din fotbalul american, este o adevărată sărbătoare naţională în SUA, în cadrul căreia rulează reclame legendare, iar artişti de top susţin concerte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pe lângă reclamele în care au apărut actori celebri, fanii au văzut trailere ale filmelor anului 2014, între care "Captain America: Winter Soldier”, "Noah”, "Transformers: Age of Extinction”, "Need for Speed”, "Muppets most wanted” şi "The Amazing Spider Man 2”. 

Creatorii noului film Robocop, un remake al binecunoscutei pelicule din 1987, reiau tema omului vs maşinăriei cu toate implicaţiile sale etice, legale, sociale sau ştiinţifico-medicale.

Robocop

"Vom pune un om în interiorul unei maşinării”, spune Raymond Sellars (Michael Keaton) în noul "RoboCop”.

Suntem în anul 2028 în Detroit, când tânărul poliţist Alex Murphy (Joel Kinnaman), dedicat luptei împotriva corupţiei şi criminalităţii, ajunge victima unui atac violent cu bombă, suferind traumatisme grave. Soluţia salvatoare pentru el şi familia sa vine din partea lui Raymond Sellars, directorul companiei OmniCorp – lider în tehnologia robotică. El îi propune Clarei, soţia lui Alex (Abbie Cornish), să-l "reconstruiască” pe acesta într-un hibrid om-robot.

Însă ceea ce reprezentanţii OmniCorp tratează cu superficialitate este exact punctul slab al planului lor de a câştiga miliarde de dolari cu prototipul de poliţist-robot: liberul arbitru. Doctorul Dennett Norton (Gary Oldman), care se ocupă de Alex, izbucneşte la un moment dat în faţa cerinţelor neomeneşti ale celor de la OmniCorp: "Elementul uman va fi întotdeauna prezent. Compasiunea, teama, instinctul se vor interfera întotdeauna în sistem.”

Pentru noul RoboCop, aceştia au gândit două costume diferite – primul este argintiu, mai puţin agil, amintind de designul celui din filmul original, făcându-se apoi trecerea la cel negru, mai elegant şi mai agresiv, care cântăreşte aproximativ 15 kg.

Designerul de producţie Martin Whist recunoaşte că s-a ocupat de toate, de la maşini la motociclete, şi de la costume la arme, concepându-le astfel încât să aibă un aspect cool, futurist, dar să-şi păstreze verosimilitatea. Când a creat roboţii, el a lucrat îndeaproape cu echipa de efecte vizuale speciale, modificând designul la nevoie, pentru a se încadra în legile fizicii din lumea reală. Cu toate acestea, recunoaşte el, "pare că orice idee am avut referitor la ce ar putea face RoboCop, este cercetată deja într-un laborator”.

Robocop poate fi văzut pe marile ecrane începând cu 7 februarie 2014.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Taguri:
robocop, super bowl, trailer, filme 2014
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema