toate sectiunile

Şi-a schimbat numele, după ce a pierdut la cărţi!

10 mar 2014, 399 afisari

Un locuitor din Noua Zeelandă a aflat acum, când i-a expirat paşaportul, că şi-a schimbat numele în urmă cu patru ani.

Şi-a schimbat numele, după ce a pierdut la cărţi!

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, al cărui nume iniţial nu a fost dezvăluit, se numeşte acum... Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova.

Numele are 99 de caractere, cu unul mai puţin decât limita maximă împusă de lege.

Pe un forum online, unul dintre prietenii celui mai 'sexy şi inteligent supererou" povesteşte cum s-a întâmplat acest lucru.

Tânărul se afla în compania mai multor amici, alături de care a consumat alcool în exces. La un moment dat, pierzând la jocul de cărţi, a acceptat să-şi schimbe numele iar prietenii săi i-au ales noul nume. Din nefericire pentru el, bărbatul a "uitat" evenimentele din acea zi, până săptămâna aceasta, când a trebuit să-şi reînnoiască paşaportul.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Afacerilor Interne, Michael Mead, a declarat că cererea a fost înregistrată legal, în martie 2010, fiind plătită şi taxa de 110 dolari.

Mead a adăugat că, în actuala situaţie, tânărul are de ales între a-şi modifica toate celelalte acte, conform noului nume, sau să depună o nouă cerere de schimbare a numelui, cerere care va fi procesată în circa opt zile.


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
nydailynews.com
Sursa-foto:
nydailynews.com
Taguri:
noua zeelanda, nume, schimbare
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema