toate sectiunile

S-a lansat Bule.ro! (video si poze)

13 mai 2010, 563 afisari

Ieri a avut loc lansarea oficiala a noului serviciu Apropo.ro - platforma de easy blogging Bule.ro. Evenimentul s-a lasat cu "impuscaturi" la City Paintball din Capitala.

S-a lansat  Bule.ro! (video si poze)

Petrecerea de lansare a noului serviciu al portalului Apropo.ro a avut ca invitati bloggeri cunoscuti sau mai putin cunoscuti, care au jucat paintball, au mancat din tortul festiv si au primit premii (tricouri bule.ro).

Lista celor care au participat la eveniment o puteti vedea la finalul acestui material, unde veti afla si ce premii au primit.

Galerie Foto!

Lansarea Bule.ro

Bule. ro a jucat Paintball

Bule.ro este platforma dezvoltata de Apropo Media si se adreseaza celor care isi doresc sa aiba blog, dar care nu sunt foarte tehnici.

Acesta isi propune sa fie platforma cea mai accesibila oamenilor care nu au cunostinte tehnice si experienta suficienta pentru a-si crea un blog.

Dupa o perioada de 3 saptamani de beta testing in care userii au putut sa testeze si sa-si spuna parerea, echipa Bule.ro i-a invitat pe toti pasionatii de blogging sa sarbatoreasca lansarea la un meci de PaintBULE, la City Paintball.

Echiparea

Bloggerii se pregatesc sa intre in terenul de joc

Decizia de a marca lansarea acestui serviciu al portalului Apropo.ro intr-un cadru dinamic a fost luata tocmai pentru ca asa este si Bule.ro! Aceasta platforma le ofera utilizatorilor ocazia sa se miste repede si bine, ei avand posibilitatea de a posta trei tipuri de continut: text, foto si video. Acestia isi pot conecta propriul blog la conturile de Facebook si Twitter si pot adauga post-uri direct de pe email.
Fiecare user care isi face cont poate urmari cu usurinta celelalte blogguri putandu-se crea comunitati in jurul anumitor bloguri.

Echipa albastrilor

Echipa albastrilor

Utilizatorii care isi fac blog folosind platforma Bule.ro pot opta pentru a-l face public sau pot alege sa fie privat, caz in care ei decid cine are acces sa vizualizeze post-urile.

Bule.ro a intrat in lumea buna a Twitter-istilor, avand contul Twitter @bule_ro!

Inainte sa intre in terenul de joc, Marian Buhnici, coordonatorul proiectului, ne-a spus cateva cuvinte despre Bule.ro.

Te invitam sa urmaresti interviul si cateva imagini de pe terenul de joc:

Lansarea oficiala Bure.ro la City Paintball!

Lansarea oficiala Bure.ro la City Paintball! de pe tare.ro

Premii:

Se acorda BULA " DAN CAPITAN DE PLAI" lui @MBuhnici pentru ca in lupta pentru trafic toti avem nevoie de un model de urmat.

Se acorda BULA "URMA SCAPA TURMA" lui @GSMatei pentru talentul de a face toate gloantele lansate in balarii sa isi atinga totusi tinta prin ricoseu.

Se acorda BULA "CINE NU ARE VITEJI SA-SI CUMPERE" lui @AurasMihai pentru ca vitejia de a-si fi salvat colegii de la nimicire sigura.

Se acorda BULA "MA IMPIEDIC DECI CASTIG" lui @CristinaC pentru abilitatea de a lua toate gropile si denivelarile din teren frontal, ca un adevarat lupatator de gherila.

Se acorda BULA "GASCA MEA NU POATE SA STEA LINISTITA" lui @Pandutzu pentru ca a reusit sa adune in jurul sau cea mai puternica echipa.

Se acorda BULA "AFISARI CATA FRUNZA SI GLOANTE" lui @Master_Gy pentru ca a luptat precum scrie: in forta, cu toate armele din dotare.

Se acorda BULA "SIMT CUM MANDRIA-N MINE CRESTE" lui @ValentinBosioc pentru ca in timpul luptei a dat dovada de abilitati de leadership si a delegat colegilor toate indatoririle grele.

Se acorda BULA "A FOST BLAT! CLAR A FOST BLAT!" lui @IulianDobrea pentru insistenta cu care ne-a indicat toate defectele inerente de organizare.

Se acorda BULA "PORT CEL MAI TARE TRICOU" lui @LaurentiuBuica pentru ca are deja blog activ pe Bule.ro si nici nu intentioneaza sa il lase in paragina. Aici puteti vedea diploma lui Laurentiu.

Se acorda BULA " CEL MAI TWIITERIST BLOGGER" lui @CezarV pentru ca mai activ ca blogul lui este doar contul lui de Twiiter.

Se acorda BULA "VA BAT CU O SINGURA MANA" lui @AlexCirstea pentru ca nimic nu i-a stat in cale cand a fost vorba sa nimiceasca dusmanii.

Se acorda BULA "WOMEN ALWAYS ON TOP" lui @RPrecu pentru ca stie ca feminitatea e un asset atata vreme cat o porti pe cai mari.

Se acorda BULA "CATE CAPETE ATATEA PARERI" lui @Lucian_Marin pentru felul personal in care a inteles sa se coordoneze cu echipa sa.

Se acorda BULA "CATE-N LUNA SI-N STELE" lui Catalin Sanda pentru ca ideile debitate in timpul jocului transpar si urca pana sus in alte galaxii.

Se acorda BULA "POT SA VAND SI CASTRAVETI GRADINARULUI" lui @DavidPripas pentru ca ar fi in stare de orice pentru un scor care sa ii fie favorabil.

Operator Imagine: Catalin Sanda

Montaj: Andrei Dinu


Autor:
Alexandra Ungureanu
Sursa-foto:
Cosmin Bararu (Apropo.ro)
Taguri:
bule.ro, bule.ro lansare, blog, paintball
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!