toate sectiunile

Un vagabond chinez, rechemat in sanul familiei datorita look-ului sau sexy

9 mar 2010, 1008 afisari

Un barbat chinez despre care familia nu mai stia nimic a fost recuperat dupa ce o fotografie de-a sa a facut valva pe internet.

Un vagabond chinez, rechemat in sanul familiei datorita look-ului sau sexy

O fotografie realizata de o amatoare in care aparea un chinez, cu un aspect dezordonat dar sexy, a impresionat atat de mult publicul incat a ajuns un mare subiect de discutie pe internet.

Fotografia il infatiseaza pe cetateanul chinez in timp ce acesta merge pe strada fumand, cu o tinuta dezordonata, parul ciufulit, stil care fotografei i s-a parut extrem de sexy.

Xili Bro pentru casa Dior

Rolul de model i se potriveste de minune vagabondului chinez

Vagabondul chinez, Xili Bro, a fost catalogat ca avand un stil vestimentar underground, iar fotografia sa a atras utilizatorii sa comenteze.

In spirit de gluma, internautii l-au transformat intr-un model de podium ce prezinta pentru casa Dior sau l-au inlocuit pe di Caprio in imaginile din pelicula "Titanic".

Xili Bro in Titanic

Xili Bro il "joaca" pe di Caprio in "Titanic"

Acest subiect de discutie a ajuns si la urechile familiei lui Xili care il cautau de multa vreme si despre care nu mai stiau nici daca mai traieste.

Familia l-a recunoscut si l-a recuperat, dupa aproape 11 ani. El se afla acum internat intr-un spital de boli psihice unde este ajutat sa se reintegreze in societate, iar acasa il asteapta sotia si cei doi copii, de 10 si 11 ani.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
adevarul.es
Sursa-foto:
china.mattters
Taguri:
chinez, look, vestimentatie, internet, dior, di caprio, titanic
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!