toate sectiunile

Un japonez şi-a invitat amanta virtuală la nunta reală

28 nov 2012, 1946 afisari

Un japonez care şi-a invitat iubita virtuală la nunta reală, a avut parte de o surpriză incredibilă din partea soţiei lui.

Un japonez şi-a invitat amanta virtuală la nunta reală

Un japonez şi-a pus soţia într-o ipostază penibilă chiar la nunta lor, nu doar pentru că e obsedat de jocuri video şi are o iubită virtuală, ci pentru că a şi invitat-o la ceremonia reală. Soţia lui, însă, avea un as în mânecă...

Japonezul lucrează la Comic Market, cel mai mare eveniment dedicat revistelor cu benzi desenate din Japonia, iar femeia cu care s-a căsătorit ştia că el are o iubită virtuală.

Un set de poze de la nunta atipică a celor doi a fost postat online de invitaţi, după ce aceştia au fost surprinşi să vadă că la eveniment au fost amplasate trei console Nintendo DS, în calitate de "oaspeţi".

Divorţ virtual la o nuntă reală

Pe monitoarele acestora apăreau trei fete anime, iar una dintre ele era iubita virtuală a mirelui. Nene Anegasaki, Manaka Takane şi Rinko Kobayakawa sunt personaje din jocul video Love Plus. Acest simulator de dating care creează dependenşă a fost vândut în Japonia în peste 250.000 de exemplare şi tot mai mulţi bărbaţi sunt prinşi de soţii sau iubite făcându-şi de cap cu amantele virtuale.

În tmpul ceremoniei care a avut loc pe 24 noiembrie, mireasa a făcut un anunţ special în momentul în care ar fi trebuit să aibă loc tăierea tortului de nuntă. Cardul de memorie a fost scos din consola Nintendo care o afişa pe Nene Anegasaki şi aşezat pe câteva şerveţele, iar un ciocan din lemn a fost folosit pentru a distruge "relaţia" celor doi.

Deşi a izbucnit în lacrimi, fiind surprins de decizia soţiei sale, bărbatul a acceptat în cele din urmă despărţirea de amanta virtuală.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
odditycentral.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Taguri:
anime, amanta, virtual, nintendo, nunta
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema