toate sectiunile

Un hot a inghitit 123 de prezervative pline cu cocaina

22 feb 2010, 241 afisari

Politistii de frontiera din Geneva au fost uimiti sa descopere una dintre cele mai bizare radiografii, apartinand unui hot care inghitise 123 de prezervative pline droguri.

Un hot a inghitit 123 de prezervative pline cu cocaina

Vamesii din Geneva au facut o descoperire greu de "inghitit": radiografia unui hot indica faptul ca stomacul acestuia ascundea 123 de prezervative pline cu cocaina.

Nigerianul care incercase sa treaca granita ilegal a inghitit prezervativele dupa ce le-a uns cu ceara, pentru ca acestea sa alunece mai usor spre stomac.

Riscurile in acest caz au fost destul de mari, spun oamenii legii, avand in vedere ca deteriorarea oricarui prezervativ ar fi cauzat eliminarea unei cantitati letale de cocaina in organismul hotului.

Radiografia nigerianului care a inghitit 123 de prezervative pline cu cocaina

Michel Bachar, unul dintre politistii care s-au ocupat de caz, a declarat ca aceasta situatie este exceptionala.

Nigerianul facea parte dintr-un grup de patru infractori care incercasera sa treaca de securitate la un punct vamal de langa Geneva, cu ajutorul unui vehicul inmatriculat in Franta.

Politistii au mai descoperit 1.3 kilograme de cocaina in corpurile celorlalti trei indivizi si s-au aratat socati de "apetitul" acestora pentru incalcarea legii.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
metro.co.uk
Taguri:
hot, prezervativ, cocaina, droguri, politie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema