toate sectiunile

The Prodigy au ajuns, din greseala, la B'estfest

1 iul 2011, 432 afisari

Se pare ca doua festivaluri mari de muzica pot fi derutante si pentru artisti, nu numai pentru fani. Staff-ul trupei The Prodigy a incurcat, aseara, festivalurile Rock The City cu B'estFest.

The Prodigy au ajuns, din greseala, la B'estfest

Organizatorii Rock The City au uitat sa anunte staff-ul trupei The Prodigy ca festivalul s-a mutat de la Complexul Romexpo in Piata Constitutiei, astfel ca acestia au ramas surprinsi cand au vazut ca nu isi pot monta sculele acolo.

Cei de la Romexpo, obisnuiti ca festivalul B'estFest sa se desfasoare acolo in luna iulie, i-au anuntat pe acestia ca festivalul s-a mutat in Tunari, scrie un utilizator al site-ului metalhead.ro

Staff-ul The Prodigy s-a conformat, numai ca, in timp ce descarcau sculele, un organizator B'estFest i-a anuntat ca au gresit festivalul si ca trebuie sa mearga in Piata Constitutiei.

Week-end plin de muzica in Capitala

De azi si pana duminica, Bucurestiul va fi si Capitala Muzicii, pentru ca aici vor avea loc doua festivaluri mari de muzica.


Festivalul Rock The City trebuia sa aiba loc la Romexpo, dar a fost mutat in Piata Constitutiei

In Piata Constitutiei, in cadrul festivalului Rock The City, vor concerta astazi Therapy? si The Prodigy, urmand ca sambata si duminica sa urce pe scena trupe precum Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton, Mike and The Mechanics Metrock, Trooper, Hatebreed, WhiteSnake sau Judas Priest.


B'estFest s-a marit anul acesta si a devenit B'estFest Summer Camp

Pe malul lacului Pasarea, din comuna Tunari, va avea loc cea de-a patra editie a festivalului B'estFest. In cele trei zile de festival, vor canta peste 50 de trupe.

Capii de afis de astazi sunt Skunk Anansie, Flogging Molly si Roger Sanchez, maine urmand ca pe cele patru scene amplasate in B'estFest Camp sa urce Mika, Lamb si Asian Dub Fundation.

Ultima zi de la B'estFest ii aduce pe scena pe Hadouken!, House of Pain si Pendullum. Pe langa capii de afis, pe scenele B'estFest vor urca multe alte trupe romanesti si straine.

Tu la care mergi?


Autor:
Alin Pandaru
Sursa:
metalhead.ro
Taguri:
the prodigy, b'estfest, festival, rock the city
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!