toate sectiunile

Sexul pe banca, sport national (si) in Kenya (Poze)

28 sep 2011, 139088 afisari

De la celebrul "sex on the beach" (sex pe plaja) trecem la deja si mai celebrul "sex on the bench" (sex pe banca), cu ajutorul unor fotografii explicite care sunt realizate in Gradinile Muliro (Muliro Gradens) situate langa orasul Kakamega, in Kenya.

Sexul pe banca, sport national (si) in Kenya (Poze)

Acolo, oamenii imbina utilul cu placutul. Vin, iau o gura de aer proaspat, mananca si apoi trec la "treaba".

Fac sex in mijlocul naturii, in diferite pozitii, in mijlocul zilei si nici chiar eventualele patrule ale politiei nu ii inhiba.

GALERIE FOTO

Inainte de o partida de sex, vizitatorii mananca bine...

Inainte de o partida de sex, "vizitatorii" mananca bine...

Se pare ca aceasta banca a devenit celebra pentru acest lucru, iar Kenya se poate situa in randul tarilor cu turism sexual, in moduri inedite, desi suntem convinsi ca nu este singura tara unde se practica acest lucru, in acest mod.

Daca ajungeti acolo, sfatul nostru ar fi sa va protejati si sa nu mancati imediat dupa partida de sex, fara sa va spalati pe maini in prealabil.

... apoi pregatesc "terenul"

... apoi pregatesc "terenul"...

Revenind la la Kenya, acolo unde s-a descoperit hipopotamul roz, nu ne mira ca locuitorii ei se relaxeaza cum pot, dupa buget, tinand cont ca aceasta tara este una saraca, situata in est-centrul Africii.

Ca fapt divers, capitala este Nairobi. Se margineste cu Etiopia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, Oceanul Indian formand granita ei sud-estica. Pe langa capitala Nairobi, mai sunt alte trei orase importante: Mombasa, Nakuru si Kisumu.

... dupa care "trec la treaba"!

... dupa care "trec la treaba"!

Dar pentru mai mult sex, cui ii trebuie putina geografie?! Asa ca hai sa ne oprim aici si sa ne mai amuzam inca o data cu fotografiile: GALERIE FOTO


Autor:
Dragos Tanase
Sursa-foto:
kenyanngomaz.blogspot.com
mombasa411.wordpress.com
Taguri:
kenya, muliro gardens, sex pe banca, kakamega
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!