toate sectiunile

Perle de la BAC: 30 de elevi si eleve din aceeasi clasa se numesc Ion Popescu!

1 sep 2010, 3350 afisari

Va mai amintiti sceneta "Doi Vulpoi", in care pedagogul Dem Radulescu ii invata pe elevi cum sa raspunda in fata noului director al scolii, atunci cand ii va intreba cum ii cheama si de unde sunt? Il da ca exemplu pe elevul Zgabearta Iftode din Vascauti, doar ca toata clasa intelege ca trebuie sa raspunda cu acelasi nume si acelasi oras natal.

Perle de la BAC: 30 de elevi si eleve din aceeasi clasa se numesc Ion Popescu!

Si cum viata bate filmul, la Pitesti s-a intamplat un caz asemanator, chiar daca un pic diferit! (daca mi-e permisa exprimarea)

Nu se stie daca emotiile examenului sau prostia i-au determinat pe cei 30 de elevi de la Grupul Scolar Industrial de Constructii nr. 2 din Pitesti sa scrie toti acelasi nume, Ion Popescu, pe foile de la examenul de Bacalaureat - sesiunea august, conform modelului sugerat de unul dintre profesorii care facea parte din comisia de supraveghere.

Dem Radulescu - Doi vulpoi de pe tare.ro

Ineditul situatiei este si mai accentuat, atunci cand aflam ca in clasa respectiva sustineau proba scrisa, la Limba si literatura romana, atat fete cat si baieti. Din fericire pentru ei, un alt profesor care facea parte din comisia de supraveghere a observat confuzia si le-a dat alte foi de examen.

Unii elevii care dau BAC-ul sunt o sursa inedita de umor

Unii elevii care dau BAC-ul sunt o sursa inedita de umor

Nu stim daca dupa acest incident au scris corect la examen, tinand cont de faptul ca in fiecare an elevii care sustin BAC-ul la Limba Romana servesc adevarate "perle" care starnesc rasul celor care le citesc.

Uneori, acestea au constituit materie prima pentru diverse topuri realizate de Apropo.ro cu aceste "perle" de la BAC!


Autor:
Dragos Tanase
Sursa:
adevarul.ro
ziare.com
Sursa-foto:
antena3.ro
adevarul.ro
Taguri:
perle de la bac, ion popescu, bacalaureat, dem radulescu, doi vulpoi
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema