toate sectiunile

Papa a tras un pui de somn (Video)

20 apr 2010, 210 afisari

Papa Benedict al 16-lea a atipit in timpul slujbei desfasurate in Malta, facandu-l pe unul dintre ajutoarele sale sa-l inghionteasca pentru a se trezi la realitate.

Papa a tras un pui de somn (Video)

Ce face omul obisnuit duminica dupa-amiaza? Mananca ceva bun si, daca n-a facut asta la un gratar (pentru ca la iarba verde se lasa cu bere si fotbal), trage un pic pe dreapta. Un pic de siesta.

Ei bine, de la Papa de la Roma, pe numele sau Benedict al 16-lea te-ai astepta sa nu doarma duminica, mai ales in public. Cu toate acestea, Papa Benedict a atipit in timpul slujbei tinute duminica trecuta in Malta, lasandu-l siderat pe Guido Marini, Maestrul Ceremoniilor Lituirgice ale Sfntului Scaun, aflat in stanga sa.

Observand ca Papei nu doar i-au cazut ochii in gura, ba mai mult, e pe cale sa mane porcii la jir (sa sforaie), domnul Marini l-a inghiontit discret pe Papa pentru ca acesta sa revina din lumea viselor.

Papa trage un pui de somn in timpul unei slujbe de pe tare.ro

Trecand peste acest incident haios, singura explicatie pe care o putem avea pentru oboseala Papei Benedict ar fi faptul ca, din cauza interdictiilor de zbor de la finalul saptamanii, n-a calatorit cu avionul spre Malta, ci cu un mijloc de transport terestru, fapt ce l-ar fi solicitat mai mult decat de obicei.


Autor:
Ciprian Voiculescu
Sursa:
huffingtonpost
Sursa-foto:
huffingtonpost
Taguri:
papa, papa benedict, somn,
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!