toate sectiunile

Legătură ciudată între echipa Dinamo şi un agent imobiliar din India! (Video)

26 iun 2014, 892 afisari

Un agent imobiliar din India s-a înconjurat doar de lucruri în culorile alb-roşu. Am putea spune că i-a copiat de-a binelea pe cei de la Dinamo.

Legătură ciudată între echipa Dinamo şi un agent imobiliar din India! (Video)

Nu ştim dacă indianul a auzit de echipa de fotbal Dinamo, dar indianul din Bangalore a făcut o mare fixaţie pentru culorile sportivilor de la noi, alb şi roşu.

Şi a început prin a-şi decora casa în aceste două culori. De la pasta de dinţi şi până la canapele, aşternuturi, draperii sau maşină, toate sunt în alb-roşu.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a declarat că s-a lăsat inspirat de Mahatma Gandhi, care întotdeauna a purtat haine albe. Raj, proprietarul unei agenţii imobiliare, a dorit să aibă şi el un stil personal, după care să fie recunoscut.

Încă din copilărie, a vrut să fie un copil unic. Toată lumea purta vestimentaţie albă, iar el a dorit să aducă ceva în plus, să-şi pună amprenta, şi a descoperit că albul dă bine în combinaţie cu roşul.

Combinaţia alb-roşu a fost adoptată de indian în toate aspectele vieţii sale, chiar şi la birou, iar familia trebuie şi ea să poarte tot aceste culori.

Indianul mai este obsedat şi de cirfa 7. Tatăl său a dorit să-l boteze cu un nume fără conotaţie spirituală sau culturală, astfel că l-a botezat Seven, el fiind şi al şaptelea copil al familiei.

Agentul imobiliar a dus tradiţia mai departe, luând în serios cifra. Numărul său de telefon se termină în 777, are 7 nasturi la sacou, vorbeşte şapte limbi străine şi mai are cirfa 7 lipită pe tetiera maşinii personale.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
odditycentral.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Sursa-video:
youtube.com
Taguri:
dinamo, india, agent imobiliar, culori, video, imobiliare, fotbal
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema