toate sectiunile

GQ: Mitt Romney este cea mai neinspirată persoană a anului

28 nov 2012, 127 afisari

În timp ce majoritatea revistelor fac, la sfârşit de an, topuri cu persoane publice care au realizat în cursul anului mai mult decât am putea realiza noi, oamenii obişnuiţi, redactorii revistei pentru bărbaţi GQ au considerat că ar trebui să îi cunoaştem şi pe ceilalţi, cei care nu s-au remarcat decât prin "eşecurile" de care au avut parte în timpul anului.

GQ: Mitt Romney este cea mai neinspirată persoană a anului

Deşi Mitt Romney, fostul candidat la preşedinţia SUA din partea Partidului Republican, se află pe prima poziţie a topului de 25 de persoane, redactorii GQ subliniază că poziţia în clasament este absolut aleatoare, deoarece influenţa fiecărui "premiat" asupra opiniei publice a fost egală cu zero, deci nu poate avea loc nicio departajare, "zero-urile fiind egale între ele".

Potrivit revistei, Mitt Romney nu a entuziasmat pe nimeni, nici măcar pe alegătorii lui, fiind la fel de atractiv ca ultimul client dintr-un bar la ora închiderii.

Madonna ar trebui să lase locul generaţiei tinere

Din Top nu lipsesc nume celebre, cum ar fi Madonna, Dwight Howard, Gotye, George Zimmerman, Michelle Obama, Lance Armstrong, Billy Crystal, Adam Sandler sau Hulk Hogan.


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
gq.com
Sursa-foto:
gq.com
Taguri:
gq, top, persoane neinspirate
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!