toate sectiunile

Ea este o păpuşă umană, nu una gonflabilă! (Poze)

19 apr 2012, 23319 afisari

Valeria Lukyanova este o mare vedetă în Ucraina... pe internet. A încercat din răsputeri să semene cu o Barbie şi aproape a reuşit.

Ea este o păpuşă umană, nu una gonflabilă! (Poze)

Rusoaica Valeria Lukyanova nu a fost mereu o păpuşă umană, aşa cum o putem admira acum. De-a lungul timpului, Valeria s-a supus mai multor intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare.

GALERIE FOTO

Valeria

Valeria, după operaţiile estetice

Şi-a "sculptat" corpul pentru a semăna cât mai bine cu Barbie, personajul perfect din lumea poveştilor. Viaţa ei s-a transformat. Trăieşte ca o prinţesă.

La doar 27 de ani, ucraenianca aproape că şi-a atins scopul, acela de a fi perfectă, dar nu se va opri aici, pentru că îşi doreşte şi mai mult.

Valeria

Valeria în urmă cu 8 - 10 ani

Îi place să fie în centrul atenţiei şi mult admirată de cei din jur, dovadă fiind şi numărul mare de fani de pe Facebook. În prezent locuieşte la Odessa. Tânăra a studiat la Institutul de Artă şi Arhitectură.

A dorit să aibă mărimile unei păpuşi, fără a se gândi la riscuri. Mijlocul ei măsoară 50 de cm.

Valeria

Aşa arăta Valeria (s) odată şi aşa arată acum

Toate dietele şi operaţiile sale sunt completate de mult make-up cu gene false, lentile de contact, etc, dar şi ţinute baby doll şi coafuri pe măsură, aşa cum se cade pentru un astfel de personaj.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
viola.bz
Sursa-foto:
viola.bz
Taguri:
papusa, rusoaica, barbie, operatie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema