toate sectiunile

De ce umbla fetele frumoase cu baieti urati?

31 mar 2008, 2164 afisari

Va vine sau nu sa credeti, cercetatorii s-au aplecat si asupra acestui subiect, incercand sa desluseasca misterul unor astfel de relatii.

De ce umbla fetele frumoase cu baieti urati?
Un studiu publicat de Daily Mail demonstreaza ca femeile frumoase se simt mult mai fericite alaturi de barbatii mai putin aratosi, analizand chiar cazurile unor cupluri celebre cum ar fi Sienna Miller si Rhys Ifans, Marilyn Monroe si Arthur Miller sau Catherine Zeta Jones si Michael Douglas.

S-ar parea insa ca mariajele fericite sunt rezultatul atractiei dintre femeile frumoase si barbatii urati. Si asta deoarece femeile care se casatoresc cu barbati chipesi trebuie sa fie mereu in garda: acesti barbati, convinsi ca arata bine, vor dezvolta in timp sentimente negative cu privire la relatia lor, au descoperit expertii.

Echipa de cercetatori din Tenessee si-a efectuat studiile pe un esantion de 82 de cupluri proaspat casatorite, aplecandu-si atentia asupra aspectului lor fizic si a calitatii vietii sentimentale. Rezultatele au sugerat faptul ca barbatii mai putin frumosi se multumesc sa se "scalde" in frumusetea partenerei. Cei care aveau o infatisare demna de toate laudele erau insa mult mai putini dispusi sa ofere sprijin emotional si practic sotiilor lor.

Profesorul Jim McNulty si-a justificat concluziile apeland la "perspectivele evolutioniste": barbatii atragatori au la dispozitie mai multe sanse de "imperechere". Daca se casatoresc sau intra intr-o relatie stabila, vor devei nefericiti pentru ca irosesc aceste sanse.

Pe de alta parte, daca au o sotie atragatoare, barbatii vor fi considerati mai placuti si mai prietenosi.


Autor:
Manuela Stoicescu
Taguri:
studiu, relatii, casatorie, femei frumoase, barbati urati, barbati frumosi
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
 • alina 4 apr 2011

  sunt fete frumoase si baieti urati:D :))

  « Raspunde
 • ale 2 feb 2011

  sunt prea multi baieti urati si prea multe fete frumoase:))

  « Raspunde
 • lely 5 feb 2010

  Daca se iubesc crek cu conteaza coperta si mesajul...

  « Raspunde
 • jyoopl 19 dec 2008

  pai daca le da la __!!__ io ce sa le fac da si pentru $$$$$$ cu cat arwe ma i multe 000000000000-uri si cu cat au mai multe mertanuri cu atat mai bine (si tata are mertan da bu conteaza)

  « Raspunde
 • razer 24 nov 2008

  ce intrebare idioata

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!