toate sectiunile

Cum se scoate un dinte de lapte (Video)

2 dec 2009, 2431 afisari

O americanca i-a legat dintele fiicei de o masinuta teleghidata ca sa i-l scoata. Vezi aici cum s-au amuzat cele doua!

Cum se scoate un dinte de lapte (Video)

Cunoasteti cu siguranta expresia "a avea dinti de lapte". Ei bine, toti oamenii au dinti de lapte, pana la varsta de 7-8-9 ani. Atunci, dintisorii din primii ani ai vietii incep sa se miste si sa cada, lasand loc dentitiei cu care ramanem (sau nu) toata viata.

Uneori, dintii de lapte nu cad asa usor, desi se misca, iar pentru a scapa de ei se apeleaza la diverse metode. Daca pe vremuri, la sate se spunea ca se leaga dintele in cauza de clanta usii, apoi se sperie copilul cu un soricel astfel incat acesta sa se smuceasca lasand agatat de clanta dintele.

O americanca a avut o idee similara, insa s-a folosit pentru a scoate dintele de lapte al fetitei sale de o masinuta teleghidata.

A legat dintele fetei cu o ata direct de bara din spate a masinutei, apoi, cu zabetul pe buze a actionat telecomanda. Dintele a zburat fara durere, iar fetita n-a schitat nicio grimasa, din contra, a parut extrem de incantata de solutia aleasa de mama ei.

Dinte scos cu ajutorul unei masinute cu telecomanda de pe tare.ro

Speram totusi ca acesta a fost primul si ultimul dinte scos in acest mod de americanca, asta nu din cauza durerii, ci pentru ca deja lumea stie aceasta metoda:). Oricum, recunoastem ca acest video este unul dintre cele mai trasnite din cate am vazut in ultima vreme pe Tare.ro.


Autor:
Ciprian Voiculescu
Sursa:
Daily Mail
Taguri:
dinte, masina, video
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!