toate sectiunile

Cinci preoţi, daţi în judecată de un avocat pentru că nu i-au scos demonii din casă

26 ian 2013, 672 afisari

Avocatul Mădălin Ciculescu din Baroul Argeş a dat în judecată cinci preoţi, printre care şi ÎPS Calinic, pentru că slujbele pe care aceştia i le-au făcut acasă nu au îndepărtat demonii.

Cinci preoţi, daţi în judecată de un avocat pentru că nu i-au scos demonii din casă

Un avocat din Baroul Argeş, care susţine că e bântuit de spirite rele, a dat în judecată cinci preoţi, printre care şi pe ÎPS Calinic. Mădălin Ciculescu îi acuză pe preoţi de înşelăciune, deoarece slujbele pe care aceştia i le-au făcut n-au avut niciun rezultat, dracii continuând să zburde nestingheriţi prin casă.

Tulburat de zgomote ciudate şi chiar de unele apariţii stranii, avocatul s-a gândit să ceară sprijinul oamenilor Bisericii pentru a-şi purifica apartamentul din Piteşti. Iniţial a apelat la preoţii din cartierul Găvana III din Piteşti, dar a constatat că spiritele nu se potolesc şi s-a dus la stareţul Schitului din Trivale, Gherasim, dar şi la preotul paroh de la Mănăstirea din Tutana.

Cum nici slujbele ţinute de aceştia din urmă nu au dat roade, avocatul Ciculescu s-a considerat înşelat de oamenii Bisericii şi i-a dat în judecată.

Mădălin Ciculescu

La pachet cu cele patru feţe bisericeşti, în plângerea penală făcută de avocat a intrat şi ÎPS Calinic, pentru că el este şeful tuturor şi ar trebui să răspundă pentru nereuşitele supuşilor săi.

Demonii din apartamentul lui Mădălin Ciculescu au o preferinţă aparte pentru obiectele electrocasnice, cel puţin aşa a povestit avocatul, în plângerea sa. Dracii şi-au făcut loc prin televizor, prin frigider şi chiar în uscătorul pentru păr.

La un moment dat avocatul a luat televizorul şi i l-a dus la Schitul din Trivale pentru a-i fi slujit şi curăţat, doar că, după toată povestea, avocatul nu a mai primit televizorul înapoi şi nici vreo explicaţie cu privire la ce s-a întâmplat cu dracii din el.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
Libertatea
Sursa-foto:
Jurnalul
Taguri:
avocat, preoti, draci, demoni, dat in judecata
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema