toate sectiunile

Ce se întâmplă când un paşaport cade pe mâinile unui copil

10 iun 2014, 1655 afisari

Când vine vorba de acte importante, niciuna nu este indicat să ajungă pe mâna copilului, mai ales dacă este înarmat cu un pix.

Ce se întâmplă când un paşaport cade pe mâinile unui copil

Un turist chinez din provincia Liaoning, pe numele său Zhang, a rămas blocat în Coreea pentru un motiv uluitor. Fiul său în vârstă de patru ani i-a desenat tot paşaportul cu pixul.

Zhang se afla în Coreea pentru o vizită scurtă, la un spital, dar după ce oficialii au văzut în ce hal arată paşaportul nu l-au crezut că de vină este cel mic.

desen

Se poate ca cel mic să nu fi realizat importanţa actului, aşa că l-a folosit pe post de hârtie de desenat. Pe paşaportul tatălui să el a schiţat animale, nori, plante, oameni, alte desene neinteligibile, ba chiar i-a făcut tatălui său barbă şi mustaţă.

desen

Când d-l Zhang se pregătea să plece din Coreea de Sud a realizat că a lăsat paşaportul în mâinile fiului său. Din nefericire era şi prea târziu. Oficialii de la imigrările coreene nu au fost impresionaţi de talentul micuţului şi i-au interzis să se îmbarce în avionul spre China. Bărbatul a postat imaginile cu paşaportul său pe Weibo adăugând că este trist şi că nu ştie cum va rezolva situaţia şi cum va pleca înapoi acasă. Cel mai probabil va lua legătura cu ambasada şi alte autorităţi pentru a se rezolva paşnic problema nedorită.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
gbtimes.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Taguri:
pasaport, documente, desen, copil
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema