toate sectiunile

Ai încerca spuma de ras cu miros de şuncă?

3 dec 2012, 88 afisari

O companie americană de produse alimentare a lansat pe piaţă spuma de ras cu miros de şuncă.

Ai încerca spuma de ras cu miros de şuncă?

Compania americană J&D's Foods a lansat pe piaţă spuma de ras cu aromă de bacon, care, aplicată pe piele, emană miros de gustare cu carne de porc.

Producătorii din Seattle, Justin Esch şi Dave Lefkow, îşi descriu produsul cosmetic, disponibil pe piaţă pentru 14,95 de dolari, ca fiind "o spumă de ras cu aromă de şuncă, sofisticată, de lux".

Esch a declarat: "Şunca este delicioasă, oamenii devin entuziasmaţi când simt mirosul ei. Când intri într-o cameră, nu ţi-ar plăcea ca oamenii să fie entuziasmaţi când te văd? Nimic nu este mai puternic decât mirosul şuncii. Nimic. Mirosul de şuncă este mirosul campionilor".

Baconul, micul-dejun preferat

Probabil că invenţia americanilor are la baza vechea tradiţie ca bărbaţii să folosească grăsime de şuncă pentru ras, dar poate şi faptul că acest produs alimentar este în general preferat pentru micul-dejun.

Ei au creat o ediţie limitată la doar 2.500 de exemplare, care cu siguranţă vor fi cumpărate în perioada sărbătorilor de cei care obişnuiesc să ofere cadouri excentrice.

Deşi Justin si Dave susţin că sunt primii care au venit cu această idee, reprezentanţii unei companii din Wisconsin, SUA, numite Mama Bears Shop, spun că au început să comercializeze un produs similar încă din 2010.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
odditycentral.com
Sursa-foto:
odditycentral.com
Taguri:
spuma de ras, sunca, bacon, sarbatori, cadouri
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema