toate sectiunile

A căzut cu capul în TOALETA magazinului pe care-l jefuia!

6 feb 2013, 1288 afisari

Un hoţ care a încercat să fure ţigări a căzut în WC-ul magazinului.

A căzut cu capul în TOALETA magazinului pe care-l jefuia!

Un bărbat din Iaşi, în vârstă de 27 de ani, a încercat să fure ţăgări, dar a reuşit să spargă vasul de toaletă al magazinului, după ce a căzut cu capul în WC.

Incidentul s-a întâmplat în toamna anului trecut, dar detaliile amuzante au ieşit la iveală abia acum, odată cu trimiterea hoţului în judecată.

În septembrie 2012, Marcel avea poftă de ţigări, dar niciun ban în buzunar. A luat o scară şi s-a dus la cel mai apropiat magazin. A reuşit doar să se caţare pe geamul de la baie, apoi s-a răsturnat peste vasul de toaletă, pe care l-a şi spart.

Marcel, hoţul care a căzut în WC

Tâlharul a continuat seria gafelor, punându-şi şosetele pe mână, pentru a nu lăsa amprente şi chiar s-a deghizat, punându-şi o pungă pe cap. În cealaltă sacoşă furată a încercat să îndese cât mai multe pachete de ţigări."La un moment dat, a dus sacoşa cu tigari în baia magazinului, dar a revenit şi şi-a mai însuşit câteva pachete cu ţigări, pe care le-a pus în buzunarele pantalonilor. Dupa ce a revenit însa, în magazin s-a declanşat alarma, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei locale, care l-a surprins pe învinuit în timp ce încerca sa iasa din magazin", au precizat anchetatorii in rechizitoriu.

Administratorul magazinului şi-a recuperat prejudiciul, dar mai vrea banii pe vasul de toaletă spart de Marcel, respectiv 300 lei. La audieri, hoţul a spus că era beat şi nu şi-a dat seama ce face.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
EVZ
Sursa-foto:
EVZ
Taguri:
hot, toaleta, magayin, tigari
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
 • g costanza 9 feb 2013

  "Un hoţ care a încercat să fure ţigări a căzut în WC-ul magazinului."
  =)) cea mai funny chestie pe care am citit-o azi.

  « Raspunde
 • anda 7 feb 2013

  300 lei pe un wc.esti cam scump domnule din colo era mai ieftin

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!