toate sectiunile

A câştigat concursul de pescuit cu un peşte... furat

12 ian 2013, 247 afisari

Un britanic a revendicat premiul întâi la o competiţie de pescuit, cu un biban în greutate de 6,265 kilograme. Dar cum minciuna are picioare scurte, s-a dovedit că bibanul fusese "pecuit" dintr-un acvariu din localitate, astfel că a fost descalificat, a fost nevoit să returneze premiul de aproape 1.000 de euro şi a foafost condamnat şi la efectuarea a 100 de ore de muncă în favoarea comunităţii.

A câştigat concursul de pescuit cu un peşte... furat

Matthew probabil că a fost convins că a pus bine la cale înşelătoria, dar nu a luat în calcul că există oameni mai pricepuţi la peşti decât el.

Cel care s-a clasat pe locul doi la concurs, Shane Bentley, care pescuise "pe bune" un biban de 4,62 kilograme, şi-a dat seama că mai văzuse peştele câştigătorului undeva.

După cum a declarat ulterior presei, Bentley fusese în ajunul concursului, împreună cu soţia să-i cumpere un acvariu fiului său. La magazin, a remarcat, într-un acvariu decorativ, un frumos exemplar de biban. "Mi-a sărit în ochi pentru că avea un desen deosebit în zona capului. Imediat după concurs, m-am dus la magazin şi i-am cerut proprietarului să-mi arate bibanul, dar acesta a fost de negăsit", a spus Bentley, care, împreună cu proprietarul magazinului, au anunţat organizatorii concursului şi poliţia.

Deşi "corpul delict" nu a mai fost găsit, fiind vândul între timp unui negustor de peşte, în faţa dovezilor, Matthew şi-a recunoscut vina.

El a trebuit să returneze premiul în bani încasat iar poliţiştii l-au condamnat să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru furtul peştelui şi înşelăciune.


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
digitalspy.co.uk
Sursa-foto:
bentleyfishing.com
Taguri:
concurs de pescuit, peste furat, fraudă
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!