toate sectiunile

La lansarea pe DVD a "Happy Feet 2", mascotele Erik şi Lovelace i-au distrat pe copii

8 mai 2012, 53 afisari

Animaţia "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou" s-a lansat cu fast în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, sâmbătă, 5 mai, printr-un eveniment muzical pentru copii, organizat la Carrefour Orhideea.

La lansarea pe DVD a "Happy Feet 2", mascotele Erik şi Lovelace i-au distrat pe copii

Puşi pe distracţie şi plini de energie, micuţii fani s-au adunat curioşi într-un număr impresionant în jurul mascotelor lor favorite, Erik şi Lovelace, învăţând de la aceştia dansuri amuzante şi cântecele vesele din lumea magică a pinguinilor Happy Feet.

GALERIE FOTO

Pe lângă numeroasele concursuri cu premii, prichindeii s-au distrat participând şi la sesiuni de facepainting tematice care i-au adus şi mai aproape de eroii favoriţi. Roxana Iliescu împreună cu fetiţele ei s-au amuzat alături de cei mici, aplaudând lansarea pe DVD a uneia dintre animaţiile lor preferate.

Partea a doua a animaţiei premiată cu Oscar în 2007, "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou" redescoperă peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Aşa că fuge de acasă şi îl întâlneşte pe Mighty Sven, un pinguin care poate să zboare! Aşa că Mumble nu are nicio şansa să se compare cu noul şi carismaticul idol. Dar lucrurile se înrăutăţesc când lumea lor e ameninţată de forţe greu de învins. Erik află ce curajos şi cinstit este tatăl său, când Mumble mobilizează naţiunea pinguinilor şi alte creaturi fabuloase, de la micuţii krili la uriaşele foci elefant pentru a restabili pacea şi armonia.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteţi afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD: În ajutorul pinguinilor şi al prietenilor, Cum să desenezi un pinguin, Cântaţi cu noi 3 cântecele, Despre Antarctica cu Lil'P-nut, Interviu cu Pink şi multe altele.

Un produs marca Warner Bros Entertainment şi distribuit de către Pro Video, "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou" poate fi achiziţionat, începând din 2 mai, din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD la un preţ recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.


Autor:
Dragos Tanase
Taguri:
happy feet 2: mumble dansează din nou, lansare, mascote, copii, pro video
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!