toate sectiunile

Tablourile ei par fotografii (Poze)

18 sep 2009, 639 afisari

La o prima vedere a picturilor artistei ai putea jura ca sunt doar niste cadre surpinse cu ajutorul aparatului foto.

Tablourile ei par fotografii (Poze)

Alyssa Monks picteaza tablouri ce seamana mai mult cu niste fotografii. La o prima vedere a picturilor artistei ai putea jura ca sunt doar niste cadre surpinse cu ajutorul aparatului de fotografiat, in cel mai bun moment.

Alyssa are insa un talent deosebit si ii place sa puna accent pe detalii. Are 31 de ani, si in ciuda meseriei, nu ii place sa foloseasca uneltele de baza ale unui pictor: pensulele.

Imaginea copilului in apa pare cat se poate de reala, in ciuda faptului ca este o pictura. Exact acest lucru a dorit sa si transmita Alyssa.

Ii place sa faca portrete si recunoaste ca cel mai la indemana model este chiar ea. Ii place sa lucreze cu oameni apropiati care ii sunt si prieteni adevarati.

Picturile ii cer ceva mai mult timp, pentru ca este nevoie de multa munca pentru un rezultat bun. Ii place sa lase imperfectiunile la vedere, tocmai pentru a se apropia cat mai mult de real.

Pana in prezent, Alyssa a strans o colectie de aproximativ 1.000 de tablouri ce fac parte dintr-o mica serie de picturi, unde s-a jucat mult la culoare, imagini si figuri.

GALERIE FOTO

pictura alyssa monks

Pictura Alyssa Monks

pictura alyssa monks

Pictura Alyssa Monks


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
Daily Mail
Sursa-foto:
Daily Mail
alyssamonks.com
Taguri:
tablouri, pictura, artista, fotografie, poze
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema