toate sectiunile

Max Payne 3 se va axa pe celebrul efect "Bullet Time"

13 apr 2012, 223 afisari

Ultimul episod din trilogia jocului video Max Payne se va axa foarte mult pe efectul "Bullet Time", unde timpul se încetineşte astfel ca jucătorul să elimine spectaculos inamicii din jurul său.

"Bullet Time" a fost elementul cheie care a separat jocul Max Payne de celelalte shootere de pe piaţă şi a avut un succes atât de mare încât foarte mulţi producători l-au preluat şi l-au introdus în jocurile lor.

Pentru a-şi recâştiga fanii, cei de la Rockstar au decis să dezvolte şi să profite cât mai mult de "Bullet Time" transformându-l într-o facilitate care să te ajute să scapi din situaţii imposibile, într-un mare stil, nu doar o simplă animaţie drăguţă de care să te plictiseşti după o oră de joc.

Pentru cei care nu au experimentat niciun episod din Max Payne, Bullet Time este o opţiune de a-i oferi personajului principal posibilitatea de a se feri de gloanţe şi de a-şi împuşca fatal inamicii prin încetinirea temporară a timpului, opţiune reîncărcabilă în funcţie de stilul de joc al gamer-ului.

Motorul grafic propriu al celor de la Rockstar combinat cu mişcări naturale ale personajelor vor oferi o fluiditate naturală gameplay-ului iar inamicii vor reacţiona şi ei dinamic în timpul scenelor de acţiune.

Max Payne 3 va fi disponibil platformelor Microsoft Xbox 360 şi Sony Playstation 3 începând cu 15 mai 2012 în America de Nord iar varianta PC se va lansa pe 29 mai 2012.


Autor:
Aurel Galice
Sursa:
Rockstar Games
Sursa-foto:
Rockstar Games
Taguri:
max payne 3, bullet time, animaţie, împuşcături
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!