toate sectiunile

I am Alive, jocul în care acţiunile tale înfluenţează firul epic

28 feb 2012, 423 afisari

I am Alive, cunoscut anterior ca Alive, este un joc de supravieţuire, dezvoltat de Ubisoft pentru platformele Xbox 360, Playstation 3 cât şi pentru PC.

I am Alive, jocul în care acţiunile tale înfluenţează firul epic

Acţiunea are loc în oraşul Chicago, la un an după un dezastru natural, global, care a ras 90% din populaţia planetei. Faţă de alte jocuri similare, I am Alive va pune la încercare abilităţile de supravieţuire ale gamerilor deoarece resursele sunt extrem de limitate, fiind nevoiţi în unele cazuri să vă luptaţi pentru o sticlă de apă, de exemplu ameninţând cu un pistol fără gloanţe.

Jucătorii îl vor controla pe Adam într-o perspectivă First Person, similara shooter-elor, concentrându-şi atenţia pe găsirea unor elemente necesare supravieţuirii şi ajutându-l să se reunească cu soţia şi fiica sa.

Nu vor exista ameninţări supranaturale ci problemele generate de spiritul de autoconservare al omului care va face orice pentru a supravieţui.

Ce trebuie înţeles este că jucătorul va avea liber arbitru, deciziile sale afectând modul în care înaintează in joc.

Producătorii au anunţat că vor lansa pe 7 martie 2012, ediţia pentru consolele Xbox şi Playstation, lucrând în continuare la o metodă de a lansa şi o variantă pentru PC care să nu poata fi atât de uşor piratată.


Autor:
Aurel Galice
Sursa:
Kotaku
Sursa-foto:
I Am Alive
Taguri:
ubisoft, joc, acţiune, supravieţuire
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!