toate sectiunile

Cele mai tari jocuri cu maşini din 2013

14 dec 2013, 368 afisari

Află care au fost cele mai tari jocuri cu maşini din 2013.

Cele mai tari jocuri cu maşini din 2013

Anul 2013 a fost destul de darnic în ceea ce priveşte această categorie de jocuri: am avut parte de titluri licenţiate, de jocuri originale, de arcade-uri nebune, de simulatoare serioase, de jocuri dedicate platformelor mobile, dar şi de giganţi precum Grand Theft Auto V.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

10. WRC 4 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

(Milestone) PC/Xbox 360/PS3/PS Vita

Începem clasamentul cu WRC 4, jocul oficial al competiţiei FIA de raliuri. După cum ne-au obişnuit cei de la Milestone, nici WRC 4 nu rupe gura târgului, fiind totuşi un titlu decent pentru pasionaţii de raliu. Dezavantajele sale sunt eclipsate de licenţele prezente în WRC 4 (este totuşi un titlu oficial FIA), precum şi de preţul de achitiziţie relativ scăzut.

9. MOTOGP 13

(Milestone) PC/Xbox 360/PS3/PS Vita

Ştim, ştim, motocicletele nu sunt maşini. Totuşi, să nu discriminăm bolizii numai pentru că au doar două roţi! La fel ca în cazul lui WRC 4, avem parte de un joc oficial al competiţie MotoGP, provenit chiar de la acelaşi producător.

8. GRAND THEFT AUTO V

(Rockstar Games) Xbox 360/PlayStation 3

GTA V este probabil cel mai nonconformist joc al acestui top. Are violenţă, crime, împuşcături şi limbaj neadecvat. Şi totuşi, titlul articolului se referă la jocuri cu maşini, iar, din acest punct de vedere, trebuie să recunoaştem că GTA V nu dezamăgeşte.

Citeşte mai multe detalii despre cele mai tari jocuri cu maşini din 2013, pe go4games.ro


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
go4games.ro
Taguri:
jocuri 2013, cele mai, games, jocuri masini, jocuri barbie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema