toate sectiunile

"Call of Duty: Black Ops" este cel mai bine vandut joc din SUA

16 mar 2011, 352 afisari

Conform agentiei NPD (National Purchase Diary) jocul Call of Duty: Black Ops este cel mai bine vandut joc din SUA, distribuind peste 13,7 milioane de unitati in cele cinci luni de la lansare.

"Call of Duty: Black Ops" este cel mai bine vandut joc din SUA

Call of Duty: Black Ops este un FPS (first person shooter) dezvoltat de catre Treyarch si publicat de Activision pentru platformele PC (Windows), Xbox 360, Playstation3 si Wii. Lansat oficial pe 9 noiembrie 2010, Call of Duty: Black Ops continua seria Call of Duty, fiind primul episod care prezinta actiunea din timpul Razboiului Rece.

Jocul a avut un foarte mare succes in randul americanilor, fiind vandute mai mult de 7 milioane de copii in prima zi de la lansare (5,6 milioane de copii in SUA si 1,4 milioane in Anglia) depasind recordul inscris de predecesorul sau Modern Warfare cu peste 2,5 milioane de copii.

Acum, la cinci luni de la lansare, publicatia National Purchase Diary a anuntat ca jocul a fost vandut in peste 13,7 milioane de copii, devenind cel mai bine vandut joc din istoria SUA.

Jocul este foarte controversat, gurile rele spunand ca distruge vieti si instiga tinerii la violenta, dar Call of Duty: Black Ops nu este primul si nici ultimul care va primi astfel de critici.


Autor:
Aurel Galice
Sursa:
Ubergizmo
Sursa-foto:
Ubergizmo
Taguri:
call of duty, vanzari, joc, shooter
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema