toate sectiunile

Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

14 feb 2013, 1292 afisari

Câştigă o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 şi 2 telefoane Sony Xperia jucând LOVE GAME pe Apropo.ro!

Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

Apropo.ro lansează astăzi împreună cu Vodafone jocul lunii februarie: LOVE GAME! Firul poveştii integrează utilizatorii şi prietenii din lista lor de Facebook într-o aventură cu detalii picante, răspunsuri pline de umor, locaţii surprinzătoare, de la spital la parinţi, la mall, în parc şi apoi la restaurant.

Jocul începe cu o introducere captivantă: "Ai petrecut o noapte grozava în club, dar nu mai ştii exact cum ai ajuns acasă... Descoperă prin ce peripeţii ai trecut. Începe cu SMS-ul din telefon".

Toata acţiunea se bazeaza pe un telefon prin intermediul căruia utilizatorul primeşte mesaje de la personajul ales, acesta ajutându-l să pună cap la cap indiciile despre noaptea trecută.

Storyline: utilizatorii aleg un personaj pe care trebuie să îl cucerească, amintindu-şi pas cu pas peripeţiile de noaptea trecută.

JOACĂ LOVE GAME!

Utilizatorul primeşte diverse întrebări sau task-uri pe care trebuie să le îndeplinească - dacă răspunde corect, un indicator "denumit Lovemetru" măsoara cât de "cucerit" este personajul.

Toţi utilizatorii care ajung la finalul jocului cu Lovemetrul peste 75% intră în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 şi 2 telefoane Sony Xperia dual-sim.

Aventura durează o lună întreagă, pentru ca ne jucăm de-a iubirea şi cand nu e Sfntul Valentin.

Intră în LOVE GAME!


Autor:
Liliana Micu - Mediafax
Ciprian Voiculescu
Taguri:
love game, apropo, vodafone
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema