toate sectiunile

Cum a reuşit un rus să evadeze dintr-o închisoare celebră

9 mai 2013, 1438 afisari

Oleg Topalov, un rus în vârstă de 33 de ani, a reuşit să evadeze din celebra închisoare Matrosskaya Tishina din Moscova printr-o metodă simplă, dar eficientă.

Cum a reuşit un rus să evadeze dintr-o închisoare celebră

Oleg Topalov, un rus în vârstă de 33 de ani, a folosit o lingură pentru a-şi săpa drumul afară din faimoasa închisoare Matrosskaya Tishina din Moscova.

Topalov a fost încarcerat sub acuzaţiile de omor şi trafic de arme şi a devenit al patrulea deţinut din ultimii 20 de ani care a evadat din penitenciarul Matrosskaya Tishina, în care a stat cândva oligarhul rus Mikhail Khodorkovsky.

Oleg Topalov

Poliţiştii spun că Topalov a folosit lingura pentru a săpa în acoperisşl celulei sale şi a ajunge apoi pe acoperişul închisorii, reuşind ulterior să sară gardul principal şi să fugă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei şi tu?

Autorităţile au acuzat gardienii de la penitenciar de neglijenţă şi lipsă de onestitate, atitudinea lor permiţăndu-i lui Topolov să evadeze.

Rusul a fost încarcerat în octombrie 2011, iar cazul său a fost trimis la tribunal luna trecută. În prezent, deţinutul este căutat de poliţie.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
UPI
Sursa-foto:
UPI
Taguri:
inchisoare, evadare, hilar, moscova
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema