toate sectiunile

Ce gest uimitor a făcut un hoţ după ce a fost prins furând

15 apr 2013, 667 afisari

Un american în vârsta de 52 de ani a fost arestat după ce a înghiţit o bijuterie pe care a vrut să o fure dintr-un magazin.

Ce gest uimitor a făcut un hoţ după ce a fost prins furând

Ronald Perley, în vârsta de 52 de ani, a fost arestat de poliţiştii americani din Manchester, New Hampshire, SUA, după ce a intrat, joi, într-un magazin de bijuterii şi a cerut să vadă mai multe inele de logodnă.

După ce a încercat să ascunda un inel, vânzătorul de la Bellman's Jewelers i-a cerul lui Perley să îl returneze, dar acesta a negat că l-ar fi furat şi a încercat să iasă din magazin, neştiind că uşa este dotată cu un sistem special de securizare.

Un hoţ a înghiţit un inel pe care a vrut să îl fure

După ce vânzătorul a insistat să recupereze inelul, bărbatul a dus mâinile la gură şi a înghiţit bijuteria din aur alb de 14 carate, scena fiind filmată de camerele de supraveghere.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au dus pe hoţ la spital, iar într-o radiografie s-a văzut inelul pe care individul îl înghiţise.

Ronald Perley a fost pus sub acuzare pentru furt calificat şi falsificarea probelor, iar cauţiunea în cazul său a fost stabilită la 50.000 de dolari.

Inelul, în valoare de 2.100 de lire sterline, a fost recuperat în cursul zilei de sâmbătă.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Taguri:
inel. bijuterii, hot, furt, arestat
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!