toate sectiunile

11 lucruri amuzante despre pisici

16 dec 2013, 1019 afisari

Multor oameni le place să aibă pisici ca animale de companie. Însă acest lucru te poate face să te confrunţi cu unele momente şi situaţii interesante şi amuzante.

11 lucruri amuzante despre pisici

1. Pisicile pot scoate diferite sunete, care pot uimi pe oricine. Diferite rase de pisici pot scoate până la 100 de sunete vocale diferite, nu-i aşa că-i interesant? Pisicile îşi pot schimba, de asemenea, vocea, spre deosebire de câini.

2. Pisicile, atunci când sunt fericite, îşi strâng ochii complet. Acest lucru este gestul lor pentru a-şi arăta fericirea şi, ce-i drept, arată destul de amuzant.

3. Pune apă pe o pisică şi vezi cum reacţionează. Pisicile urăsc apa, deoarece blana lor nu este rezistentă la apă. Ele urăsc când cineva toarnă apă pe blana lor şi încep să mărăie.

4. O pisică sare de până la cinci ori propria înălţime. Pisicile au în mod normal tendinţa de a sări atunci când sunt fericite.

5. O pisică de sex feminin este numită în mod normal „regina”. Poate pentru că pisicie de sex feminin au tendinţa de a se comporta într-un mod similar.

6. Urina de pisică străluceşte sub lumină neagră.

7. Pisicile de multe ori sforăie sau se tăvălesc pe jos. Fac asta atunci când vor să-şi exprime încrederea. Da, această mişcare amuzantă indică faptul că o pisică e de încredere.

8. Altor animale le poate trebui ceva timp să devină alerte atunci când dorm. Nu e şi cazul pisicilor. Acestea, atunci când aud un sunet, devin alerte într-o secundă. Când se trezesc, fac o faţă amuzantă.

9. Pisicile sunt agita prin natură, acest lucru fiind reflectat în obiceiurile lor alimentare. Pisicile preferă întotdeauna hrana la temperatura camerei. Nu le plac alimentele prea calde sau prea reci. Şi eu au firi temperamentale.

10. Nasul unei pisici are un model unic, acesta este ca amprenta umană. Cu toate astea, un lucru amuzant este că o pisică nu poate vedea dincolo de nasul ei, ceea ce de multe ori duce la acţiuni amuzante.

11. Pisicile reacţionează la culori diferite, în funcţie de starea de spirit. În general, nu reacţionează la verde şi roşu în acelaşi fel cum o fac la alte culori.


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen.com
Sursa-foto:
magforwomen.com
Taguri:
incredere, pisica, animale, companie, apa, fericire, gest
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
  • 15 lucruri inedite despre animale 15 lucruri inedite despre animale

    Există mereu câte ceva de descoperit la animalele care ne plac atât de mult, iar obiceiurile lor sau unele caracteristici care le fac unice ne determină să le admirăm şi mai mult. Iată 15 lucruri pe care probabil că nu le ştiai despre animale, însoţite de o galerie foto nostimă.

  • Un maidanez a escaladat Everestul Un maidanez a escaladat Everestul

    Viaţa unui câine maidanez s-a schimbat radical de când a fost adoptat, el devenind vedetă după ce a devenit primul câine care a escaladat Everestul.

  • 15 animale care s-au distrat de Halloween (Video) 15 animale care s-au distrat de Halloween (Video)

    Şi necuvântătoarele au sărbătorit ieri Halloween-ul, iar unele animale au fost fotografiate în ipostaze haioase alături de dovleci sculptaţi.

COMENTARII Comenteaza
  • Nu exista comentarii
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!